Comença el projecte INCLUYE-INCLUDE (ERASMUS+KA1)

Les vacances s’acosten … És l’hora d’anar preparant el projecte INCLUYE-INCLUDE.

L’alumnat divers del nostre centre mereix l’oportunitat de créixer i formar-se en un context digital i internacional amb igualtat de possibilitats. Per a això serà necessari facilitar mobilitats a centres europeus de professors del nostre institut que han demostrat compromís i lideratge educatius.

El projecte INCLUYE-INCLUDE engloba un conjunt d’activitats de formació de professorat de l’Institut Sabadell. Amb aquest projecte d’impuls a la formació de professorat es pretén implementar amb èxit la renovació i millora del nostre projecte educatiu en un context internacional que ens permeti la projecció europea del centre.

Un grup de professors, a partir del pròxim mes de juliol, començarà a desplaçar-se per tota Europa per a participar en diverses formacions de renovació pedagògica. El projecte forma part d’un dels programes de mobilitat de la UNIÓ EUROPEA, l’ ERASMUS+KA1, dissenyat específicament per a docents i altres membres del personal educatiu. El motiu principal d’aquesta activitat és recolzar la formació del professorat a partir d’uns objectius proposats com a resposta a les necessitats detectades en un centre.


La web del projectes és aquesta:    INCLUYE


En aquest mapa podeu veure els llocs i activitats que realitzarà el professorat participant del projecte (fer clic sobre la imatge)