Concurs “Programa-me 2016”

El passat divendres dia 3 de juny vam participar a la fase nacional a Madrid, que es va celebrar a la Facultad de Informática de la Universidad Complutense . Van participar els 21 millors equips d’Espanya.

El nostre equip, anomenat “Rest in Python” estava format pels alumnes del Cicle Formatiu de Grau Superior de Desenvolupament Aplicacions Multiplataforma Kevin López, Eduardo Pedrosa i Juan Quispe , que van guanyar el premi al Primer Problema Resolt. Van trigar 11 minuts en identificar i resoldre correctament el següent problema: https://www.aceptaelreto.com/problem/statement.php?id=344&cat=94  el van resoldre en Java. Vols provar tu?

Aquí podem veure una instàntànea del marcador en aquest moment:

programame

Pots trobar la resta dels problemes del concurs en el següent link: https://www.aceptaelreto.com/problems/categories.php?cat=94

Us presentem el nostre equip per ordre començant per la dreta de la imatge: l’Eduardo Pedrosa, el Juan Quispe i el Kevin López amb el  globus que els acredita com a guanyadors del premi a l’equip més ràpid:

programame2

El guanyador va ser l’equip representant de l’Institut Montilivi, de Girona, superant en un triple empat a L’IES Muralla Romana de Lugo i el Nuevas Profesiones de Sevilla.

L’experiència va ser molt bona i compartida amb els companys de l’Institut Carles Vallbona de Granollers. L’organització va ser excel·lent.

programame3programame4

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>