Concurs de fotografia científica i tecnològica “La dieta sostenible”

En motiu del Dia de la Ciència, els Departaments d’Expressió Artística i de Ciències i Tecnologies i organitzen el

CONCURS DE FOTOGRAFIA CIENTÍFICA I TECNOLÒGICA

“LA DIETA SOSTENIBLE”.

Un concurs amb què es pretén que s’observin i fotografiïn aspectes de la vida quotidiana on es mostrin elements de caire científic i tecnològic relacionats amb la dieta saludable i sostenible. La dieta sostenible elimina els riscos per a la salut, i a la vegada, és beneficiosa per al planeta perquè té en compte les repercussions socials i ambientals en la producció i distribució d’aliments, optant per aquells que deixen menor petjada ecològica.

Les claus per seguir-la són:

optar per la consumició d’aliments de proximitat, l’augment d’aliments vegetals, rebaixar al màxim el consum d’aliments tractats com sucs, salses, etc., que sempre els podem fer nosaltres, consumir cereals integrals, rebaixar la ingesta de carn vermella i greixos saturats, triar ous de granja o ecològics, optar per conserves naturals d’aliments, com la dessecació o la conservació, etc.

BASES DEL CONCURS

  • Hi pot participar tot l’alumnat, el professorat i el PAS.
  • Les fotografies han de ser fetes pels participants, no es poden fer fotomuntatges i cal que siguin originals. Podran ser en blanc i negre i color.
  • Cada fotografia haurà de dur un títol que faci referència al contingut de l’obra , amb gràcia i originalitat.
  • La data màxima de lliurament de les fotografies serà el dia 30 de novembre de 2018
  • A la pàgina web de l’institut hi haurà el següent enllaç:  http://ies-sabadell.cat/diaciencia2018/index.htm  on trobareu un formulari que s’haurà de complimentar amb les vostres dades, adjuntar la fotografia amb una extensió “JPG” i el títol de la mateixa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>