Alumnes de Batxillerat, semifinalistes al concurs “Finanzas para todos”, del Banc d’Espanya

Cinc alumnes de batxillerat de l’assignatura d’economia, Alexandru Gimighi, Paula Torrico, David Pérez, Mauren Cabrera i Kevin Coscojuela, complementen la seva formació amb el concurs “Finanzas para todos”, iniciat el passat mes de  maig i que tindrà la seva cloenda el proper dia 07 d’octubre del 2019, Dia de l’educació financera. Després d’una fase online, els estudiants han  disputat els quarts de final el 10 de setembre a la seu del Banc d’Espanya  de Barcelona contra l’Institut La Florida de Múrcia, aconseguint classificar-se per les semi-finals que es celebraran el  proper 24 de setembre a la seu del Banc d’Espanya d’A Coruña. Després del concurs, els alumnes dels dos equips   han pogut debatre personalment amb representants del Banc d’Espanya, de la Comissió  Nacional de Mercat de Valors,   de l’Institut d’Estudis Financers i del departament d’Ensenyament de la Generalitat  sobre l’experiència;  i tots han  coincidit en considerar  el concurs  com una estràtegia pedagògica engrescadora que els ha permès prendre consciència del seu paper  com a persones consumidores, productores i estalviadores a la societat, així com aprendre entre iguals.

Aquesta activitat es suma  al portafoli de recursos que l’Institut Sabadell posa a disposició dels alumnes per fomentar la mobilitat  i promoure l’excel·lència  de manera transversal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>