Preinscripció curs 2019-20 i Jornades de Portes Obertes

Informació sobre la preinscripció i matriculació de:  l’ESO, Batxillerat, CF Grau Mitjà i CF Grau Superior.
L’Acte públic dAssignació de Vacants de Grau Superior es realitzarà el dia 24 de juliol a les 10:00
L’Acte públic d‘Assignació de Vacants de Grau Mitjà s’ha realitzat el dia 17 de juliol a les 10:00. No queden places disponbiles de GM.

L’institut tancarà per vacances del 25 de juliol a l’1 de setembre, ambdòs inclosos. La secretaria del centre tanca el 24/7 a les 13 h.

INFORMACIONS DEL CURS 2019-2O
Llibres de text d’ESO i Batxillerat del curs 2019-20. Llistats i instruccions per adquirir-los.
Tasques escolars d’estiu, 2019 (ESO – 1r Bat)

Codejam i Programame 2018/2019

Arriba el final de curs i a l’Institut Sabadell encara hem tingut empenta per organitzar la segona CodeJam del curs, per l’alumnat de cicles formatius d’Informàtica.… Llegeix més»

DIAGRAMES DE BARRES A 2n D’ESO

El passat dijous dia 6 de juny, els alumnes de 2n ESO van participar en una activitat lúdic-matemàtica que consistia en la realització d’una gràfica de diagrames de barres, formada pels mateixos alumnes!!… Llegeix més»

FOTOFILOSOFIA 2019

Els dos grups de 1r de Batxillerat han treballat durant el curs en diferents temes de Fofilosofia: imatges que expressen reflexions filosòfiques. Aquí  poder veure les col·leccions de les fotos del curs.… Llegeix més»

Tallers Creu Roja

Els dies 5 i 26 d’abril l’alumnat dels cicles formatius d’Informàtica va realitzar els tallers de primers auxilis del programa de voluntariat de la Creu Roja.… Llegeix més»