Guanyadors PROGRAMAME 2021!

El passat dimecres 21 d’abril, vam celebrar el nostre concurs intern de programació anual, CODEJAM, tot i la difícil situació en la qual estem aquest curs. Aquest concurs, a més de ser una experiència diferent i motivadora pels nostres alumnes interessats… Llegeix més»

Celebrem St Jordi’ 21

El divendres 23 d’abril vam poder celebrar St Jordi a l’Institut Sabadell.
L’alumnat de l’ESO i Batxillerat ha participat al concurs literari de microrrelats i de fotografia matemàtica. Els guanyadors han pogut recollir els premis als actes literaris de cada nivell, sempre separats en grups-bombolla respectant… Llegeix més»

CONCURS DE FOTOGRAFIA MATEMÀTICA 2021

 
Amb motiu de la Festa de Sant Jordi, el Departament de Matemàtiques torna a convocar el concurs de Fotografia Matemàtica per a l’alumnat, el professorat i el personal PAS.
Anima’t, només has de penjar la teva fotografia on es mostrin elements de caire matemàtic (semblances, paral·lelismes,… Llegeix més»

HPCodewars a Grau Mitjà

El dissabte 6 de març s’ha celebrat la HP CodeWars Spain Virtual Edition 2021 amb la participació de 6 alumnes de 2n SMX dividits en dos grups: Izan Mata, Noah Ramos, Pol Egea, Carlos Alises, David Aperador i Salvador Cieza, sota la tutela del professor… Llegeix més»

INICI DELS CICLES FORMATIUS DE GRAU SUPERIOR: 21 DE SETEMBRE

Aquest dilluns 21 de setembre començarem les classes dels nostres Cicles Formatius de Grau Superior (ASIX, DAM, DAM videojocs).
Per motius de salut, aquest curs no podrem realitzar la presentació de manera unificada per tots els nostres alumnes i s’haurà de realitzar de manera esglaonada. Seran… Llegeix més»

COMENCEM BATXILLERAT, 14 de setembre

Aquest dilluns 14 de setembre començarem les classes de Batxillerat.

 • Per tal de respectar les instruccions sanitàries COVID-19, les entrades de la presentació de classes del dia 14 seran esglaonades i hauran de portar el material següent:
  • Mascareta posada i dues de recanvi (obligatori)
  • Un pot petit de… Llegeix més»

INICI DE CLASSES ESO, 14 de setembre

Aquest dilluns 14 de setembre començarem les classes de l’ESO.

 • Per tal de respectar les instruccions sanitàries COVID-19, les entrades de la presentació de classes del dia 14 seran esglaonades i hauran de portar el material següent:
  • Mascareta posada i dues de recanvi (obligatori)
  • Un pot… Llegeix més»

COMENCEM ELS CICLES FORMATIUS DE GRAU MITJÀ 14 DE SETEMBRE

Aquest dilluns 14 de setembre començarem les classes dels nostres Cicles Formatius de Grau Mitjà (SMX).
Per motius de salut, aquest curs no podrem realitzar la presentació de manera unificada per tots els nostres alumnes i s’haurà de realitzar de manera esglaonada. Seran els tutors i… Llegeix més»

PREINSCRIPCIÓ-MATRICULACIÓ PER CICLES FORMATIUS

Matrícules de Continuïtat de Cicles Formatius
Aquells alumnes que ja pertanyeu al centre (repetidors, o promoció de 2n curs) heu de fer servir la matrícula telemàtica. El procediment el podreu trobar al següent document: clica aquí.
Nous Alumnes del Cicle Formatiu de Grau Mitjà – SMX

 • Llegeix més»