(VII) JORNADA CIENTÍFICA CONFINADA

 

Aquest curs està sent un curs ple de canvis, d’entrades i sortides esglaonades, de mascaretes, de gel hidroalcohòlic i d’estar sovint separats dels amics que estan en altres classes. També ens hem vist obligats a “oblidar-nos” de les sortides en autocar amb els companys de classe i tutors…Tots, alumnes i professors, estem fent un gran esforç per intentar seguir el curs amb normalitat i fer que aquest virus passi ràpid de llarg i ens permeti de nou viure grans experiències dins i fora de l’aula. Mentre això passa, hem d’aprendre a viure amb aquesta “nova normalitat” i hem de poder continuar aprenent coses diferents per tal de descobrir qui som i què volem ser.

Aquest curs 2020-2021 també ens haurem d’oblidar de poder celebrar la VII Jornada Científica al Mercè. Per aquest motiu, el Departament de Ciències i coincidint amb la celebració de la Setmana de la Ciència arreu, ha volgut fer-vos partícips de diferents activitats científiques que es duran a terme, de forma virtual, per tal que no perdem de vista…que TOT ÉS CIÈNCIA!!

Per això, des d’avui i fins la setmana vinent, celebrarem la (VII) JORNADA CIENTÍFICA CONFINADA del Mercè i us anirem penjant propostes que poden ser del vostre interés. No deixeu de fer-li una ullada!! I és que sense coneixement i ciència mai podriem arribar a ser els científic@s que, per exemple, trobaran la vacuna de la COVID19.

Avui us deixem la proposta de PESSICS de CIÈNCIA, que des de fa 25 anys promou a l’Hospitalet la cultura científica. Consulta en aquest enllaç “CCSJ FULL setmana ciencia xWeb el programa d’aquest any. NO US EL PERDEU!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>