Portes obertes telemàtiques per al curs 2021-2022 (ESO)

Aquest mes de març realitzarem les jornades de portes obertes en format telemàtic. Ens agradaria rebre les famílies presencialment però la situació sanitària ens obliga a ser prudents. Substituirem la passejada per l’institut guiada pels nostres alumnes i la nostra xerrada per informació que anirem publicant en aquest espai.

Pel que fa a les jornades de portes obertes telemàtiques hem repartit les escoles públiques de primària de la zona en dues sessions intentant equilibrar el nombre de línies. D’aquesta manera serà més fàcil atendre les vostres consultes.

El dimarts 2 de març hem previst atendre les escoles: Escola Ausiàs March, Escola Busquets i Punset i Escola Josep Janés. Hem enviat els formularis per preveure’n l’assistència al centres de primària. Si teniu algun problema per rebre aquest formulari aviseu l’equip de la vostra escola o envieu-nos un correu a a8033912@xtec.cat o directament aneu a l’enllaç al formulari.

El dijous 4 de març hem previst atendre les escoles: Escola Joan Maragall, Escola Pablo Neruda, Escola Patufet Sant Jordi, Escola Pau Sans i Escola Sant Josep El Pi. Hem enviat els formularis per preveure’n l’assistència al centres de primària. Si teniu algun problema per rebre aquest formulari aviseu l’equip de la vostra escola o envieu-nos un correu a a8033912@xtec.cat o directament aneu a l’enllaç al formulari.

Si proveniu d’una escola no adscrita (escola pública fora de la zona Centre-Sant Feliu-Sant Josep o d’una escola concertada) podeu omplir aquest formulari i us citarem en un dels dos dies previstos.

En aquest enllaç podeu consultar els detalls del procés de preinscripció. Aquest espai neix amb la voluntat d’acompanyar millor les famílies durant el procés de preinscripció 2021-2022 als ensenyaments obligatoris. Aquest nou portal temàtic veu la llum en el context de pandèmia per la covid-19 i permetrà donar suport en la tramitació telemàtica de la preinscripció. Per tant, no hi ha la possibilitat de full de preinscripció en paper. Si teniu dificultats a l’hora de realitzar la preinscripció telemàtica podeu reservar hora aquí i us ajudarem. Haureu de portar la documentació necessària.

 

Fins aviat!