Mens sana… in corpore sano

Els alumnes d’Aula d’Acollida i de PT vam tornar a sortir d’excursió.

Aquesta vegada, vam visitar la biblioteca Can Sumarro, i sabeu què? Els bibliotecaris ens havien preparat una selecció de llibres, revistes i còmics pensats per als joves.

També vam xafardejar la secció de música i pel·lícules: brutal. Ens va encantar i ens vam quedar amb ganes de seguir llegint, així que, els que teníem el carnet de Biblioteques, ens vam emportar material a casa; i els que no, tornarem un altre dia amb un familiar per fer-nos-el.

La gent d’allà ens va explicar la història de l’edifici, que abans era una masia (entre d’altres coses), i ens hi van fer una ruta. I després… ens van deixar esmorzar als seus jardins! Semblava que fóssim a una casa de colònies.

Aprofitant que érem a la zona, també vam visitar el Poliesportiu del Centre, just davant. La seva directora ens va fer una visita guiada per tot el complex: piscines, pistes de bàsquet, gimnàs, rocòdrom… i al final ens va deixar provar la zona d’entrenament lliure, amb les peses, cordes, sacs de boxa… espatarrant!

Per acabar-ho d’adobar, vam tornar a l’institut per la zona més antiga d’Hospitalet (carrer Xipreret, Talaia, Museu d’Història…) semblava que haguéssim viatjat en el temps!

Així que, com veieu, vam tenir temps per tot: història, cultura, esport… Perquè ja sabeu: mens sana in corpore sano.