Som Institut Escola, som comunitat educativa en formació.

Un dels objectius principals que tenim com a centre de nova creació i com a Institut Escola que entén que un de les seves funcions principals és crear una cultura de centre i unes complicitats entre docents, famílies, alumnat i PAS, és la formació i la informació de les famílies del centre per tal de teixir vincles emocionals i racionals que ens permetin progressar exponencialment en qualitat educativa, en valors compartits i en aprenentatges qualitatius.

És per això que ens proposem formar(nos) i que tant des de les tutories de primària, infantil i secundària, com des de la Coordinació Pedagògica del centre, hem iniciat aquest octubre sessions formatives per a les famílies. Hem creat una llista de reproducció al canal youtube de l’IE Montagut en què trobareu webinars formatius de les sessions que ja hem dut a terme, el 28 d’octubre (Entorns digitals a l’aula) i el 4 de novembre (Entendre les relacions socials en un entorn restauratiu global).

Fem passos ferms i decidits encaminats a crear lligams amb tots vosaltres: som Institut Escola, som escola pública.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>