Salut i medi ambient

 

Salut i medi ambient 

 

Per vetllar per un bon rendiment físic i mental dels vostres fills/es,  és important que vinguin a l’escola havent esmorzat a casa, i amb un petit esmorzar per a l’hora d’esbarjo. Demanem que el menjar que porten vingui en carmanyola o similars, i en el cas de contenir líquid, en ampolles reutilitzables, evitant al màxim el paper d’alumini, els plàstics i envasos no degradables. 

El dimecres serà “El dia de la Fruita”, cal que els alumnes portin una peça de fruita per esmorzar (pot ser complementari al seu esmorzar). 

L’escola participa en el Pla de Consum de Fruita: uns dies cada trimestre els alumnes rebran fruita de temporada perquè la consumeixin a la hora d’esbarjo (es considera complementari a l’esmorzar que ja porta el nen/a). 

 

Medicaments

 

Si el vostre fill/a ha de prendre un medicament en horari escolar heu de portar el medicament, una autorització per escrit dels pares o tutors (podeu fer servir el model que hi ha al final de l’agenda) i un informe o recepta mèdica. Cal que hi consti la dosi i l’horari. 

 

Enllaços a webs especialitzades en salut infantil ? 

 

Exemples: 

 

-Pediatria. Cuidant infants

https://csmspediatria.wordpress.com

 

– apartat “Infància i adolescència” del web de la Generalitat “Canal Salut”: http://canalsalut.gencat.cat/ca/vida-saludable/etapes-de-la-vida/infants_adolescencia/

 

–  guia alimentació saludable a l’etapa escolar (de la Generalitat)

http://salutpublica.gencat.cat/web/.content/minisite/aspcat/promocio_salut/alimentacio_saludable/02Publicacions/pub_alim_inf/guia_alimentacio_saludable_etapa_escolar/guia_alimentacio_etapa_escolar.pdf