Informacions importants curs 2016 / 2017

ACOLLIDA DE TARDA SETEMBRE

acollida de tardaUs adjuntem formulari de sol·licitud pel Servei d’Acollida de Tarda (16:30 a 17:30) que s’oferirà durant la segona quinzena del mes de setembre (del 12 al 30 de setembre), per alumnes d’Infantil i Primària.

Si esteu interessats en gaudir d’aquest servei, heu d’omplir el formulari d’inscripció i ens l’heu de fer arribar abans del 8 de setembre.

Podeu descarregar el formulari al següent enllaç    (Envieu-nos-ho al correu de la comissió d’Acollida i Menjador de l’AMPA  menjador.ampa@ielesvinyes.net o deixeu-lo a la bústia de l’AMPA, situada a consergeria, a partir de 1 de setembre)

ACOLLIDA DE MATINS CURS ‘16-17

acollida matinalUs adjuntem formulari de sol·licitud pel Servei d’Acollida de Matí (7:45h a 9h) que s’ofererirà durant el curs pels alumnes d’Infantil i Primària.

Si esteu interessats en gaudir d’aquest servei, heu d’omplir el formulari d’inscripció i ens l’heu de fer arribar abans del 8 de setembre.

Podeu descarregar el formulari al següent enllaç   (Envieu-nos-ho al correu de la comissió d’Acollida i Menjador de l’ AMPA  menjador.ampa@ielesvinyes.net o deixeu-lo a la bústia de l’AMPA, situada a consergeria,a partir de 1 de setembre)

EXTRAESCOLARS CURS ’16-17 (Infantil/Primària i ESO)

EXTRAESCOLARSUs adjuntem la informació amb les propostes d’ACTIVITATS EXTRAESCOLARS ’16-17. Aquest curs s’oferirà un ventall nou d’activitats per poder donar una varietat més amplia i diversa amb propostes diferents. També s’oferirà servei d’acollida de tarda durant tot el curs, per Infantil i Primària, en franges de mitja hora i fins les 18h.

Les activitats començaran el dia 1 d’Octubre. El període d’inscripcions s’obrirà a partir del 19 de setembre. A inici de curs ja us farem arribar el full corresponent per poder fer la inscripció.

INFANTIL I PRIMÀRIA: Enguany, l’horari de les activitats serà de 16’30h a 17’45h ó a 18h depenent de l’activitat escollida. Al següent enllaç trobareu tota la informació necessària: activitats, dies, preus…

ESO: L’horari de les activitats proposades serà de 15’30h a 16’30h. Al següent enllaç trobareu tota la informació necessària: activitats, dies, preus…

ROBA

roba vinyes - 2En commemoració del 5è aniversari del nostre Institut-Escola, enguany el disseny de la roba ha variat i a partir d’aquest curs la roba serà dels colors corporatius del centre, el color verd pistatxo i el lila. La roba de color blau que s’havia utilitzat fins ara es podrà seguir utilitzant sense cap inconvenient.

Com a novetat, informar que a  partir d’aquest curs es farà una nova comanda de roba al  mes de gener.  Si algú no va fer comanda al juny, i necessita roba, la podrà fer al gener.

Les comandes del juny ja estan cursades i ens arribaran durant el mes de setembre, de seguida que ens arribin farem l’entrega als vostres fills. Important, per poder fer entrega de la comanda cal que estigui liquidada la quota de l’AMPA.

INSCRIPCIÓ SOCIS  i  SERVEIS

CENS3Us recordem que per renovar l’inscripció de soci a l’AMPA, cada curs heu d’omplir la  inscripció de soci i fer l’ingrés  corresponent de la quota anual (25€ per família).

Si encara no heu fet l’ingrés de la quota, cal que ompliu el full d’inscripció de soci i ens el feu arribar grapat juntament amb el comprovant de l’ingrés, abans del 8 de setembre a la bústia de l’AMPA.

Podeu descarregar el full d’inscripció al següent enllaç  

En el full d’inscripció trobareu el nº de compte de l’AMPA a on fer l’ingrés de la quota.

Us recordem que per poder fer ús dels serveis que ofereix l’AMPA (acollida matí, roba, extraescolars i acollida de tarda) cal ser soci de l’AMPA.

 

Bé doncs això és tot! 

Ara només ens queda desitjar-vos que passeu unes bones vacances en companyia dels vostres fills i família!

Bon estiu a tots!! Ens retrobem al setembre!

I recordeu… Tots i Totes Som AMPA!!  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>