EMPOWERING ORAL ENGLISH: Ja han arribat les dues auxiliars de conversa!

La Suzanne i la Grace, les dues auxiliars de conversa d’Anglès que donaran suport a les nostres aules aquest curs, gràcies al projecte “Empowering Oral English” adherit al programa AC (Auxiliar de Conversa), ja són amb nosaltres!!!.

Els auxiliars de conversa són nois i noies per a qui l’anglès és llengua materna i que col·laboren en el projecte multilingüe de les escoles que els han sol·licitat, participant-hi 25 hores per setmana, d’octubre a juny. 

Els Auxiliars de Conversa representen un recurs importantíssim i eficaç per a la millora de l’ensenyament i l’aprenentatge de l’anglès a l’escola dels vostres fills. Són sempre estudiants nadius, és a dir, per a qui l’anglès és llengua materna.

És, per tant, una experiència d’èxit, i les famílies d’acollida, vinculades a l’escola i sòcies de l’AFA, que obriu casa vostra als auxiliars durant un trimestre cadascuna, sou un pilar fonamental sense el qual el Programa Auxiliars de Conversa no seria possible.

A més, a banda d’oferir allotjament i manutenció, les famílies acollidores gaudeixen de la oportunitat de practicar l’anglès a casa.  

Gràcies a tots/es que ho feu possible sent socis/es de l’Afa, a la comissió d’anglès i a les famílies que les acolliran a casa seva.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>