Col·laboració en tres projectes socials amb un sol gest!

Com ja us vam anar informant fa uns dies, aquest diumenge ha tingut lloc el Mercat d’Intercanvi i Segona Mà, organitzat pel nostre ajuntament.

Enguany les AMPA de Castellbisbal ens hem unit per solidaritzar-nos amb els refugiats sirians, i gràcies a la bona resposta per part de moltíssimes famílies del municipi, vam aconseguir reunir una bona quantitat de peces de roba. Tanta que, finalment, no es va poder vendre tota i s’ha decidit destinar-la a altres projectes socials.

mercat roba solidaria

Quants diners es van recollir diumenge? En total 402€ que seran enviats a l’organització “Fons Català de Cooperació” per finançar projectes d’ajuda als refugiats sirians.

On anirà a parar la roba que no es va vendre? Anirà a dos projectes socials, vinculats amb el nostre municipi:

  • La roba d’hivern s’entregarà a l’ “Armari Solidari”, projecte gestionat pels departaments de Serveis Socials, Medi Ambient i Solidaritat de l’ajuntament local.
  • La roba d’estiu es donarà a la “Fundació Engrunes”, que té com a objectiu lluitar contra la pobresa i l’exclusió social a través de la inserció laboral i social de persones marginades o excloses, i que actualment gestiona la Deixalleria de Castellbisbal.

Com ja veieu, un petit gest per part de tots nosaltres ha fet possible col·laborar amb tres iniciatives socials molt importants.

Gràcies a totes les famílies que ens heu fet arribar roba, complements,… i a tots els voluntaris que vau triar, endreçar, vendre, muntar i desmuntar paradeta,…

Agrair també la implicació de l’ajuntament donant suport a tota la campanya.

Un cop més, sense tota la col·laboració rebuda, això no hagués estat possible.

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>