Setmanade la Ciència a quart

Durant la setmana de la ciència, hem descobert com fer paper reciclat! Ha sigut un procés que ens ha durat uns dies. Primer de tot hem hagut de reunir el material necessari. Un cop ho hem tingut tot a punt, hem seguit les instruccions de l’experiment del programa “Dinàmiks” del ClubSuper3. Finalment, per poder-lo decorar, l’hem hagut de deixar reposar dos dies perquè el paper estigués totalment sec i a punt per treballar. Ens han sortit uns resultats molt xulos!
Per acabar d’aprofitar la setmana, hem anat descobrint i aprenent coses noves relacionades amb la ciència i les matemàtiques, com ara fer “Sudokus”, és una activitat que ens ha fascinat a tots i que ens ha fet pensar moltíssim. Finalment hem desxifrat jeroglífics i hem escrit missatges secrets que els companys han tingut que resoldre, tot una aventura!Enllaç directe a l’àlbum aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>