Comunicat URGENT escola

MANIFEST 15 d’octubre de 2019

Famílies de l’escola,

Degut als fets ocorreguts aquest dilluns al matí l’equip docent de l’escola Pi Verd volem manifestar el nostre rebuig i indignació davant la situació que s’està produint en aquests moments que ens toca viure.

La nostra tasca com a educadors/es ens porta a formar ciutadans lliures, crítics i amb visió proactiva; amb valors com el respecte, l’entesa, el diàleg i la llibertat. És des d’aquests valors que podem educar els nostres infants per tal que esdevinguin ciutadans solidaris.

Demanem que es respectin els drets individuals i col·lectius d’expressió per a tots els ciutadans i ciutadanes en el marc dels Drets Humans. Continuarem treballant per defensar la democràcia, la llibertat d’expressió, el respecte i la convivència.

Per tot això, per dignitat, en rebuig a la injustícia i en coherència amb els nostres principis i valors democràtics, l’equip de mestres de l’escola Pi Verd us demana que estigueu pendents del què pugui passar, com ara possible falta de personal o alteració de la dinàmica habitual de les classes, etc.

Us anirem informant a través de circulars i correus electrònics.

 

Claustre de l’Escola Pi Verd

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>