Calendari curs 2020-21

Estem enllestint el calendari escolar per al proper curs. Us fem arribar les següents dates importants. Properament penjarem el calendari amb tots els dies festius i de lliure disposició.

Inici de les classes

  • 14 de setembre de 2020: inici de les classes al segon cicle de l’educació infantil, l’educació primària, l’educació secundària obligatòria, el batxillerat, els cicles formatius de grau mitjà de formació professional i d’arts plàstiques i disseny, el curs de formació específic per a l’accés a cicles de grau mitjà, el curs de preparació per a la incorporació als cicles formatius de grau superior i en la resta dels ensenyaments de règim especial, llevat de les escoles oficials d’idiomes.

Vacances

  • Del 22 de desembre de 2020 al 7 de gener de 2021: vacances de Nadal.
  • Del 27 de març al 5 d’abril de 2021: vacances de Setmana Santa.

Fi de les classes

  • 22 de juny de 2021: Acaben les classes a tots els centres, llevat de les dels ensenyaments de règim especial i les de la formació professional, que ho faran d’acord amb la seva programació acadèmica.

US INFORMEM QUE UNA DE LES MESURES DAVANT EL COVID19 QUE HAN PRÈS TOTS ELS CENTRES PÚBLICS DE PALAFRUGELL ÉS LA MODIFICACIÓ HORÀRIA. Per tant, l’horari a l’Escola Pi Verd serà de 9 a 12:30h i de 15 a 16:30h. Tanmateix us fem saber que l’AMPA ja està treballant per donar un servei d’acollida i extraescolars.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>