Caixes temàtiques i hort a P5 Cireres i Préssecs

Aquest segon trimestre continuem fent caixes temàtiques, les mateixes, però amb materials i propostes noves. Les cireres hem jugat amb el material de les caixes de: llum i color, dits petits, som artistes i joc simbòlic i els préssecs amb les caixes de: experimentem, llum i color, dits petits i som artistes. Com que ens anem fent grans cada vegada descobrim més coses i ens ho passem genial!!

I ara que s’acosta la primavera, tambéhem decidit muntar el nostre propi hortet. Primer vam anar a buscar terra i fulles al bosc i vam recollir fulles del pati. Ho vam barrejar tot amb terra comprada, i a preparar testos s’ha dit!! Hem plantat maduixeres, tomateres, enciams, alls, cebes i pastanagues. I també hem trasplantat aloes vera en testos i jardineres. Ens agrada molt cuidar-lo. El reguem i vigilem com va creixent i ja tenim alguna maduixa petita i comencen a sortir els alls!!


Enllaç directe a l’àlbum aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>