Xerrada “Grans Experts”

El grup de 6è de l’escola hem participat en el projecte “Grans Experts” de Càritas. Estareu pensant…i això què vol dir? Doncs molt senzill, ara us ho expliquem.
Ha vingut el sr. Jaume Cubiñà, de 84 anys, a explicar-nos com era la seva vida de jove. Ens ha explicat que és de Pals i que treballava en el cultiu de l’arròs. Més endavant també va treballar en el manteniment del Golf de Pals.
Ara és gran i, de dilluns a divendres, viu al geriàtric de Palafrugell, on diu que hi està molt bé. Allà és amic de tothom. I, no us penseu que perquè és gran ja no fa res, sinó que té moltes aficions.
Al geriàtric és qui porta l’hort i tot el que planta li creix de manera impressionant. A més, també ens ha dit un secret, el que més li agrada és ballar!! La música és la seva gran passió.
Quan li hem preguntat què és el que més recorda de petit, la seva resposta ha estat:
“El que més recordo és com ens estimàvem tota la família: el pare, la mare i el meu germà. Del carinyo que ens teníem me’n recordo cada dia”.
Ens ha agradat molt coneixe’l, ha estat molt enriquidor i esperem poder fer altres activitats amb ell i els seus companys i companyes de la residència.
Gràcies per compartir les teves vivències amb els nens i nenes!

Enllaç directe a l’àlbum aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>