Higiene de mans

Bon dia, famílies!
Des de l’Institut Català de la Salut ens han fet arribar uns tríptics i cartells sobre la higiene de mans per a nens i nenes. Aquest  és un dels objectius prioritaris de l’OMS per tal de reduir els risc d’infeccions. Els pengem a… Llegeix més»

MOBILE BOX STUDIO

Els i les alumnes de la classe de 4t A (La súper classe de la selva tropical) al llarg d’aquest curs han participat en una iniciativa d’Eduhack (m Schools), concretament en el projecte Mobile Box Studio, que consisteix en enregistrar vídeos de temes diversos. Cada equip s’ha plantejat una pregunta d’un tema, ha buscat la informació i ha escrit el seu guió. A més, han escrit un article explicant la feina realitzada. Si voleu visitar els nostres vídeos i articles entreu al següent enllaç:

http://projectes.xtec.cat/eduhack/categoria/tdm

 

L.O.V.A.

Som la companyia d’òpera Exploradors Estel·lars de 6è A de l’escola Sant Sebastià. Durant tot aquest darrer curs hem dut a terme un projecte que s’anomena L.O.V.A (L’Opera com a Vehicle d’Aprenentatge).
Ens hem format com a companyia superant reptes  i hem creat la nostra pròpia… Llegeix més»

TEDx Tarragona

Bon dia, famílies!
Aquí teniu la xerrada oficial que la nostra alumna, Ada Sánchez de 6è, va fer el dissabte dia 18 de maig al TEDx Tarragona.
Us la recomanem plenament!

Cros Escolar Els Pallaresos 2019

Benvolgudes famílies,
 
Aquest és el segon curs que, de manera consecutiva, l’Ajuntament organitza el Cros Escolar dels Pallaresos. Us adjuntem els horaris de l’esdeveniment que tindrà lloc el dia 10 de maig de 2019.  Amb els horaris afegim l’autorització que hauran d’entregar els alumnes per tal… Llegeix més»

Jocs Florals 2019

Bon dia, famílies!
La nostra escola, aquest curs, s’ha unit a la celebració dels Jocs Florals. Totes i tots les i els alumnes han participat activament en la creació de poemes en qualssevol de les tres llengües proposades, català, castellà i anglès. Amb aquestes magnífiques produccions… Llegeix més»

Fòrum de les Escoles Verdes

El passat 20 de març vam participar al “Fòrum d’escoles verdes” a Cambrils, els alumnes: Jesús Perea, Laia Gabriel, Carla Gaseni i Laura Palau, juntament amb els Mestres de la comissió d’escoles verdes; Reyes y Mari Félix.
Ho vam passar pipa: arribem i… Llegeix més»

Els nostres racons musicals

Durant dos dies, els i les alumnes han pogut gaudir a l´hora del pati d´un concert que han ofert alumnes de 2n cantant la cançó “La vaca del pastor”, acompanyats del grup de flautes de 5è, al nou TEATRET de l´escola!!! Ha estat una experiència molt motivadora i enriquidora que de ben segur repetirem!!!

SÉ TÚ DECIDE

SÉ TÚ DECIDE
Teniu propòsits, reptes, nous projectes amb els quals us voleu sentir realitzats però us manca temps, confiança o us preocupa el que diran?
Si la resposta es si, dimarts 19 de febrer, Àngel Garcia, mestre de l’Escola Sant Sebastià dels Pallaresos i coach esportiu, farà… Llegeix més»

PROJECTES D’INNOVACIÓ 2018-19

Treball Globalitzat per Projectes: Xarxa de Competències Bàsiques
Aquest curs ens hem incorporat a la Xarxa de competències bàsiques amb la metodologia de treball globalitzat i per projectes com a recurs per treballar de forma interdisciplinar. La intenció és que sigui cada vegada més habitual i… Llegeix més»

Festival de Final de Curs 2017/18

I acabem un altre curs!
Aquest any ens hem traslladat fins al nostre particular Petit Liceu per tal d’oferir-vos una acurada selecció de peces clàssiques i no tan clàssiques que esperem que hagin estat del vostre gust.
Us desitgem que gaudiu d’un bon estiu i us emplacem… Llegeix més»

Projecte LOVA

Dijous 26 d’abril ens van visitar  els/les caps d’estudis de la zona. Els nens i nenes de 6èA els van explicar el seu projecte, que consisteix en crear una òpera original. Aquí teniu unes pinzellades del que va ser la jornada. Moltes gràcies a tots i a totes!!

 

 

PROVA DE SIRENES 10 D’ABRIL DE 2018

 

El proper dimarts 10 d’abril al matí tindrà lloc la primera prova de sirenes d’avís a la població per risc químic del 2018. Durant la prova, sonaran 83 sirenes instal·lades a 37 municipis de Catalunya.

La prova es du a terme per comprovar-ne el funcionament i fer que tots els ciutadans en coneguin el so, estiguin preparats i sàpiguen què cal fer en cas d’emergència.

Informació extreta d’: http://interior.gencat.cat/ca/arees_dactuacio/proteccio_civil/consells_autoproteccio_emergencia/riscos_tecnologics/risc_quimic/prova-sirenes/

ACTIVITAT VOLEI 2018

Per tercer any consecutiu, la nostra escola ha comptat amb la visita de l’entrenador del primer equip del Club de volei Sant Pere i Sant Pau. A partir de les seves explicacions i d’unes sessions pràctiques molt divertides, anem coneixent aquest esport tan apassionant.
També volem aprofitar per saber una mica més del Club i viure en primera persona com es mou entre l’elit nacional.
Aquesta fotografia és de l’últim partit de la Superlliga (màxima categoria absoluta espanyola), jugat contra els líders, el Club de Volei Teruel.