Durant el confinament … no perdis l’enteniment. Ment i cos despert i actiu

Benvolgudes famílies,

Davant de la situació actual d’estat d’alarma i el conseqüent tancament de les escoles volem aportar el nostre granet de sorra a aquests dies de confinament a casa.

Per aquest motiu, hem teletreballat aquests dies per poder-vos oferir un conjunt de propostes per fer amb els vostres fills/es. Les propostes que us enviem tenen dos objectius; compartir el nostre coneixement i treball per donar-vos idees d’activitats educatives que pugueu compartir en família, i per una altra banda, incloure també un recull d’activitats més acadèmiques segons edat i curs a mode de reforç escolar (primària).

S’ha de dir que la proposta que us enviem adjunta és voluntària i recomanable per la nostra part com a docents, però en cap cas obligatòria. Només volem aportar el nostre granet de sorra amb la intenció de que els nostres alumnes durant aquest temps no lectiu puguin mantenir ment i cos despert i actiu. Sempre és clar amb l’ajut de les seves famílies.

Esperem aquesta iniciativa us sigui útil. Des de l’equip de mestres de Santa Agnès us volem donar ànims i esperança perquè tot sortirà bé! Desitgem ens puguem tornar a veure aviat!

De totes aquelles activitats més lúdiques o acadèmiques que feu a casa podeu enviar feedback a través de petits vídeos, fotografies o simplement l’activitat feta per l’alumne/a al correu de la vostra aula. Així les tutores podran veure què aneu fent aquests dies a nivell més educatiu i ajudar-vos en qualsevol dubte que pugueu tenir. Els correus d’aula són:

Aula11@escolasantaagnes.cat (6è)

Aula12@escolasantaagnes.cat (5è)

Aula13@escolasantaagnes.cat (4t)

Aula14@escolasantaagnes.cat (3r)

Aula15@escolasantaagnes.cat (2n)

Aula16-17@escolasantaagnes.cat (1r-P5)

Aula18@escolasantaagnes.cat (p4)

Aula19@escolasantaagnes.cat (p3)

Adjunt us enviem totes les propostes per cadascun dels nivells educatius. Propostes per compartir en família i propostes de reforç acadèmic.  En el cas de P3, P4 i P5 són propostes obertes per compartir en família degut a que són massa petits per tenir deures més acadèmics.  

Sobretot, recordeu que davant de qualsevol dubte us heu d’adreçar a la vostra tutora a través del correu d’aula.

Activitats 1r

Activitats 2n

Activitats 3r

Activitats 4t

Activitats 5è

Activitats 6è

Activitats P3

Activitats P4

Activitats P5

 

Salutacions,

Equip de mestres de l’Escola Santa Agnès

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>