CAL DEMANAR CITA PRÈVIA. TRUCAR AL 938420940

DOCUMENTACIÓ QUE CAL PORTAR:

 • Full de preinscripció
 • Còpia i original del llibre de família
 • Còpia i original del document d’identitat (DNI) dels tutors legals i/o persona sol·licitant. Si el domicili no coincideix amb l’al·legat, cal aportar el volant municipal de convivència.
 • Còpia i original de la targeta sanitària del nen/a (TSI).

CALENDARI DEL PROCÉS:

P4-P5 EL TITELLA PORUC

Aquest trimestre a P4-P5 ha vingut a la classe el titella PORUC .Ell sempre té por.
Quan tenim por li expliquem al PORUC quines coses ens fan por,  perquè i quan la tenim.
Com ens ha ajudat molt a superar la por, ja ha marxat. Abans d’anar-se’n… Llegeix més»

TALLER AIRE INFANTIL

La setmana passada les nenes i nens d’ Educació Infantil vam començar el taller de l’aire.

Aquí teniu una mostra de com vam experimentar amb el nostre cos i ens vam adonar que a dins nostre hi ha aire. També vam descobrir que no totes les coses es poden moure de la mateixa manera perquè pesen diferent.

Clicant l’enllaç podeu veure les fotos i el vídeo, esperem que us agradi!

FOTOS TALLER AIRE

LES MERAVELLES DEL MÓN a 3r

Nens i nenes de la classe de tercer.

Aquest any som la classe de les meravelles del món  i vam decidir que volíem construir tres de les meravelles que més ens havien  impactat:

 • El Taj Mahal de l’Índia
 • Les tres piràmides de Gizeh d’Egipte : Keops, Kefrén i Micerinos.
 • Les cataractes d’Iguazú a la frontera de Brasil i Argentina.

Primer vam buscar informació per diferents vies:  documentals, llibres, internet… Després vam fer la planificació del nostre treball. Vam decidir cóm ho faríem, quins materials necessitaríem… i ens vam posar mans a l’obra.

El resultat aquí el teniu. No és gens fàcil imitar tres meravelles del món però estem força contents del resultat final.

Pel camí hem après molt i ens ho hem passat molt bé. Esperem que us agradin.

FOTOS PROJECTE

VALLESBOT 2019

Els alumnes de 6è ja estan començant a fer els seus prototips del projecte Vallesbot. Aquest curs escolar la temàtica és “La millora dels parcs”. Nosaltres hem escollit el parc del costat de l’escola on anem a jugar i fer pati cada dia per buscar millores que incloguin la tecnologia. De moment, dins de la classe hem fet 4 grups i cada grup té el seu propi projecte.

Hem començat  a fer el prototip de les maquetes. Quan  les tinguem començarem amb la part tecnològica.

El dia 29 de maig a Granollers amb un munt d’escoles més, ensenyarem els nostres treballs.

De moment, ara, continuem treballant i investigant!!

Subvenció per part de l’Ajuntament de la Roca del Vallès per portar a terme aquest projecte.

DIA DE LA PAU

Avui dia 30 de gener de 2019 és el dia escolar de la no violència i de la Pau. Per aquest motiu i com iniciativa dels alumnes del Programa TEI (tutoria entre iguals) hem parlat sobre la Pau i hem creat dos murals entre tots i amb la participació dels alumnes de l’escola.

Esperem que us agradi!

Cliqueu l’enllaç si voleu veure més fotografies.  DIA DE LA PAU

Robotdance

Els alumnes de 5è han començat a elaborar el seu robot amb material reciclat. Els hi queda molt poquet per acabar-ho. En quant tinguem el robot fet començarem a montar la part electrònica i a programar-ho per ballar!!

Quines ganes tenim de que arribi el moment de fer programació i veure’l ballar!!

 

 

Si voleu veure més fotos, cliqueu al següent enllaç:

ROBOTDANCE

 

Projecte de pati

PROJECTE DE PATI

 

Aquest curs escolar com a novetat engeguem un nou projecte al pati dels nostres alumnes d’educació infantil i d’educació primària.

Aquest projecte consisteix en la dinamització dels patis a través de la creació de diferents capses amb diferents temàtiques. Aquestes capses són:

 • La capsa d’esports amb diferents materials (cordes, pilotes, raquetes, pales de ping-pong…).
 • La capsa d’experimentació i/o observació del nostre entorn privilegia (amb lupes, prismàtics, pots, llibreta de camp, …).
 • La capsa artística amb tot de material per afavorir la creativitat dels nostres alumnes (pinzells, colors, fulls i cartolines, retoladors, guixos…).
 • La capsa de la tranquil·litat amb tot de jocs de taula per aquells alumnes que prefereixen un entorn de joc més relaxat.

Aquesta iniciativa s’ha estat treballant per part de tot l’equip de mestres des del primer trimestre de curs, i per fi, aquest mes de gener l’hem iniciat i donat a conèixer als nostres alumnes.

L’objectiu principal és la dinamització dels patis enriquint el joc lliure de tots els infants, i en conseqüència, aconseguir un bon ambient i una bona convivència en les estones de pati.

En el següent enllaç us deixem algunes fotografies que esperem us agradin.

PROJECTE DE PATI

PROJECTE DINOSAURES P4-P5

La classe de P4-P5 aquest curs, durant el primer trimestre, han treballat el projecte dels Dinosaures, que és el nom que han triat per la classe.

Han fet diverses activitats a l’aula. Aquí teniu un recull de fotos que podeu veure clicant a l’enllaç de sota.  S’han divertit molt aprenent: han portat moltíssima informació i l’han explicat a la resta de companys/es, han jugat amb els dinosaures al sorral, han treballat les lletres de la paraula dinosaure, i moltíssimes coses més …

 

Esperem que us agradin!

FOTOGRAFIES PROJECTE DELS DINOSAURES