CUIDEM I RESPECTEM EL NOSTRE MÓN

LES 4 “R”

REDUIR RECICLAR  REUTILITZAR REPENSAR

 

FESTA DE FINAL DE CURS

L’últim dia d’escola l’iniciem amb un munt d’activitats lúdiques entre tots els nens i nenes de l’escola. En primer lloc, una gimcana amb tots els nens i nenes en grups internivells. Després parem a esmorzar, tenim gelats!!! Per acabar i lluitar contra la calor de l’estiu una guerra d’aigua!!

Ha estat un matí ple d’activitats, però el més emotiu és el comiat del final on mestres i alumnes s’acomiaden del curs amb petons i abraçades, el desig d’un gran estiu i la promesa de tornar-nos a veure al setembre.

Ha estat un gran curs, ara toca descansar i agafar piles. El proper curs més i millor!

                           Clica aquí per veure més fotografies.

 

GRADUACIÓ DE 6È

Els alumnes de 6è es graduen i per celebrar-ho hem organtitzat l’acte de comiat solemne divendres 14 de juny al centre cívic de Santa Agnès amb la presència de tots els alumnes de l’escola i de les famílies dels nens i nenes de 6è. Ha estat un acte memorable i ple d’emotivitat.

Els nens i nenes de 6è, que van obrir l’escola, ara ja s’han fet grans. Marxen per començar una nova etapa a l’Institut. Dir-vos que l’Escola Santa Agnès sempre serà casa vostra. Us desitgem molta felicitat en aquesta nova etapa que inicieu.

Aquí us deixem fotografies del comiat que els alumnes de 4t van fer als nens i nenes de 6è, el dinar comiat fet al menjador escolar i també el vídeo comiat fet amb molt d’afecte per part de l’escola (mestres i alumnes).

Esperem us agradi!

FOTOGRAFIES 6È

CANTANIA DE 4T

Els nens i nenes de 4t durant tot el curs han treballat a les classes de música per preparar el concert de Cantania. Ha arribat el moment de pujar a l’escenari amb acompanyament d’orquestra i d’altres alumnes d’altres escoles i ensenyar tot el que hem après i practicat. Ha estat una vivència inolvidable i màgica.

Aquí més fotografies.

SORTIDA GNOMOPARK

Els nens i nenes d’Educació Infantil hem anat de sortida al Gnomopark. Un lloc ple de coses per poder jugar i poder passar una estona molt divertida!

Aquesta sortida ha estat sobretot lúdica per crear vincle entre els nens i nenes. Hem fet molt d’esport, hem rigut moltíssim, i en definitiva ens ho hem passat súper bé

Aquí més fotografies.

APADRINAMENT LECTOR

A l’escola per fomentar l’aprenentatge de la lectura fem l’activitat d’apadrinament lector. On alumnes més grans de primària ajuden als petits a llegir; o bé fent de models lectors o bé motivant i ajudant a que comencin a llegir de forma cada cop més fluïda. En aquest cas són els alumnes de 3r que fan l’apadrinament lector dels alumnes de P5. Tot un éxit!

Fotogradies apadrinament lector


SORTIDA MINES DE SAL

Els alumnes de 3r i de 4t han marxat d’excursió a Cardona, concretament, a les mines de sal. Ha estat molt interessant parlar sobre els minerals i les roques, la història de les mines, i hem descobert la diferència entre estalactita i/o estalagmita.

També hem visitat el castell de Cardona i parlat de la seva arquitectura i història.

Us deixem aquí les fotografies de la nostra excursió!

PROJECTE EL MEU CARRER P4-P5

Els alumnes de P4-P5 han fet el projecte “El meu carrer”. Han après moltíssimes coses relacionades amb el poble, els carrers, i sobretot, amb el seu carrer on viuen.

Per finalitzar el projecte com a cloenda hem preparat al porxo de l’escola una exposició de les nostres maquetes i els nens/es de les altres classes l’han vingut a veure. Ens han fet preguntes i els hi hem respot! Ha estat una molt bona forma d’acabar el nostre projecte!

Us deixem aquí algunes fotografies.

BICICLETADA 5è

Els alumnes de 5è dins l’àrea d’Educació física surten amb alguns pares i mares acompanyants a fer una ruta en bicicleta. S’ho han passat molt bé!

Aprofitem fent aquesta activitat el nostre entorn privilegiat de natura i poble. A més a més, incentivem entre els alumnes i les seves famílies l’esport i els hàbits saludables. Moltes gràcies a totes les famílies col·laboradores pel vostre acompanyament.

Aquí teniu algunes fotografies de la bicicletada, cliqueu l’enllaç aquí.

DE CAMPANAR A CAMPANAR

Els nens i les nenes de 2n hem anat a passejar per Sta Agnès,  des de l’ermita de Santa Maria de Malanyanes a l’esglèsia de Sta Agnès. Ens han explicat els orígens del nostre poble, hem entrat a l’ermita, a ca l’Alzina ens han ensenyat els xais, hem deixat en llibertat dues perdius, hem pujat al campanar i hem tocat les campanes. Per acabar, hem dinat a l’horta de la rectoria.

DE CAMPANAR A CAMPANAR