Buon giorno! – Música setmanal –

Bon dia i bona setmana a tothom!

Aquesta setmana us proposo escoltar, llegir i cantar una cançó que últimament s’ha fet molt viral (mai tan ben dit 🙄 !). Es tracta de la popular cançó italiana Bella Ciao, que a més de ser banda sonora d’una coneguda sèrie de televisió de moda, en realitat és un tema de lluita que cantaven els partisans italians durant la 2a Guerra Mundial per aconseguir alliberar-se dels invasors nazis i que diuen que prové d’un antic cant popular que la gent cantava mentre feia les dures tasques de plantar i cultivar l’arròs. Quelcom més o menys semblant al cant d’Els Segadors a Catalunya, que s’ha acabat transformant en un himne, ves per on!

Com que el vídeo que us proposo té lletra, podeu cantar-la mentre sona, encara que sigui en italià, així practiqueu idiomes que sempre va bé… Ah! i els nens i nenes de Cicle Superior hi teniu una tasca extra, mireu el vostre Classroom 😉 !!

Gaudiu d’aquesta cançó i a veure si aviat ens porta la llibertat!!

 

Manel

3 comentaris

  1. Marina Iñiguez

    M’ha agradat molt la canço?, el tros de bella ciao, ciao, ciao perque es el que em se de la canso mes l’altre lletra m’ha custat.?

    petons ?.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>