El Nadal a Timó

A Timó vam preparar el Nadal d’una manera molt intensa i, ara que ja ens hem pogut relaxar tots una mica, ho volem compartir amb vosaltres.

El dia 5 de desembre van aparèixer a la nostra classe uns sobres penjats a la paret, onze per ser exactes. Vam pensar tots junts i vam arribar a la conclusió que era un compte enrere fins a la festa de Nadal de l’escola!

A partir d’aquell moment, doncs, cada matí un nen/a de la classe va obrir un sobre. En cadascun d’ells hi havia una endevinalla que amagava allò que faríem cada dia, a més d’una moneda de xocolata!

Vam trobar de tot en aquests sobres! Manualitats, receptes, experiments… fins i tot sorpreses per les mestres de la classe! Vam escriure la carta als Reis o al Pare Noel (segons preferències, que ja sabem que a cada casa hi van uns i no volíem fallar…), vam fer decoració nadalenca, targetes per famílies, mestres i companys/es, massapà, torró… Ens hem fet tots uns experts en el Nadal!

Si voleu veure una miqueta de tot allò que vam fer, aquí us deixem l’enllaç a l’àlbum nadalenc de la classe de Timó.

Que acabeu molt bé el 2016 i comenceu el 2017 millor encara!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>