Construïm el nostre joc de connexions!

Aquest darrer mes, els nois i noies de sisè, a medi, hem estat parlant de l’electricitat, de l’energia, de l’estalvi energètic, de materials conductors, materials aïllants, bateries, cables, endolls… un munt de coses!

Voliem construir un circuit elèctric amb la bateria, el cable, la bombeta, els clips… però finalment ens vam atrevir a crear el nostre propi joc de connexions.

Els passos han estat aquests:

  1. Per parelles hem escollit el tema que ens venia de gust. Ha sortit de tot, des de youtubers fins a ciutats, passant per personatges de pel·lícules i emoticones.
  2. Hem buscat les imatges, escrit les paraules i pintat la fusta.
  3. Hem marcat on voliem els forats per passar els cables i el Manel ens ha fet els forats amb el trepant. Gràcies!
  4. I arribats aqui comença el montatge de cables amb els enquadernadors. Primer connectem les paraules per darrere, després hem de tancar el circuit posant la bateria, la bombeta, els cables (que hem après a pelar!) i finalment si s’encén… a JUGAR! i si no s’encén… a arreglar el problema!

20161221_122640 20161221_122704 20161221_122712

TENIM UN BON REPORTATGE DE TOTA LA FEINA FETA! CLIQUEU AQUI PER VEURE LES FOTOS!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>