Ampliem les propostes d’activitats a l’hora del pati.

L’Escola està immersa en un procés de renovació profunda i reflexionada i valorem de manera formidable tots aquests canvis que s’han fet fins ara.

Ara li ha arribat el torn a l’estona de pati i hem buscat noves fórmules per fer d’aquest, un espai més participatiu, inclusiu i amb un ampli ventall d’activitats..

La idea ve motivada perquè els delegats i delegades de classe del curs anterior van fer de portaveu d’una sèrie de demandes sorgides a les aules per ampliar les propostes de joc en aquesta franja horària. El claustre de mestres i l’associació de families de l’escola vam recollir totes les seves demandes i vam estar mirant les que eren viables ara mateix. Finalment les hem portat a la pràctica i l’acollida i adaptació de l’alumnat a tots aquests canvis ha estat formidable.

Algunes de les propostes dutes a terme per l’AFA són:
– Clavar rodes al terra en forma de circuit d’equilibri al pati de pedres.
– Ampliació de la cuineta i d’un taller d’eines al pati d’infantil.
– Col·locar un circuit amb troncs a diferents alçades al bosquet.
A més, l’AFA segueix treballant per ampliar els espais de joc i properament hi haurà més novetats.

També ens hem organitzat per deixar en préstec material d’educació física i els ukeleles.
La manera més convenient i segura que hem cregut per organitzar aquest nou funcionament,  ha estat ubicar cada proposta de joc en un espai concret. Així, nens i nenes de diferents edats tenen més números d’acabar jugant junts perquè els motiva el mateix. Els que volen jugar a hoquei s’ubiquen en el mateix espai, els que volen ballar igual, etc,

Si a més hi sumem l’èxit que també té la biblioteca, podem assegurar que els estem oferint opcions per tots els gustos i colors.

Pel què fa al servei de préstec dels ukeleles, està pensat per les classes de 4t i 6è, amb la intenció que l’alumnat que vulgui d’aquests dos cursos, pugui complementar la seva pràctica instrumental.

El servei de préstec del material esportiu el gestionen els encarregats de 4t i 5è, que canvien setmanalment i són els qui vetllen pel bon funcionament d’aquest servei de préstec.
Les propostes de joc varien segons el dia de la setmana i, per tant, també el material que oferim en préstec.

Seguidament us mostrem fotografies i alguns vídeos perquè us podeu fer una idea gràfica del que us acabem de descriure.

Ho deixem tot a punt: https://youtu.be/C8dDgTzp0hs

Ha arribat el moment del préstec: https://youtu.be/p8VfzJFGnoQ

Anunci que està a punt d’acabar el pati i és moment d’anar tornant el material: https://youtu.be/zhqEb2Mvcj4

Tornem el que m’han deixat: https://youtu.be/vQJYJkbC8Do

Com s’han sentit els encarregats i encarregades: https://youtu.be/DPrwJ1dKG4g

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>