ACTA 1 DE L’ASSEMBLEA DE DELEGATS I DELEGADES

DIMARTS 9 D’OCTUBRE DE 2018

MEMBRES ASSISTENTS:

Assisteixen:

Com a representants de l’alumnat:

PRIMER: Sira Mestres i Blai Eaton

SEGON: Berta Garcia i Asier Fuentes

TERCER: Txell Deltell i Pol Isern

QUART: Teresa Ortega i Marc Belmonte

CINQUÈ: Ángel Gavilán i Pau Van Gorkon

SISÈ: Clàudia Font i Oriol Ballester

Com a representants del professorat:

Olga Belmonte

Ignasi Torrens

ORDRE DEL DIA:

  1. Benvinguda i presentacions.
  2. Reflexió col·lectiva sobre quines funcions té un delegat de classe.
  3. Propostes per part dels delegats/es de cada classe.
  4. Calendari de les properes reunions.

DESENVOLUPAMENT

  1. Engeguem amb una petita roda de presentacions.
  2. Els recordem que ser escollit delegat/ada implica una doble responsabilitat, però també és un gest de confiança dels companys/es de classe ja que passen a ser els representants i portaveus de tota una classe.

El delegat o delegada és la veu de la seva classe i ha de representar a tots els seus companys i companyes, recollint les opinions o els suggeriments que surtin a les assemblees . Al mateix temps, també han d’explicar a la resta de classe els acords que es prenguin a l’assemblea de delegats. Ens hem d’acostumar a escoltar molt i a saber explicar-nos molt bé per a que tothom ens pugui entendre.

  1. Tractem els següents temes a petició dels delegats/des:

Seria xulo tenir més gronxadors: Als mestres també ens agradaria poder ampliar els gronxadors però ens falta espai i els diners que tenim els invertirem en altres coses.

Aprofitem per recordar que la zona del gronxador pot ser perillosa si fem cabrioles estrambòtiques.

-Trobem a faltar la música per entrar a l’Escola al matí: El motiu que no sona la música és perquè hi ha tres altaveus espatllats però ho arreglaran aviat.

– Hi ha alguns nens de 3r que molesten a alguns nens/es de 1r: Ho deixem escrit aquí perquè la Tamara ho pugui parlar en l’assemblea de la classe de 3r.

– Lavabos tancats per dins: Hi ha qui posa la balda al lavabo i després surt per sota la porta i deixa el lavabo tancat sense ningú a dins. Això fa que després ningú l’utilitzi ja que ens pensem que està ocupat. De veritat que hi ha algú que ho troba graciós això? Si us plau, si voleu fer una broma mireu que sigui graciosa per tothom.

– Sabó als lavabos del pati: Posarem sabó als lavabos del pati, o almenys en un d’ells. Tingueu cura d’utilitzar-lo només per netejar-vos les mans.

-Col·locar una tanca a la zona de les bicis: Així quedaria més clar que allà no hi hem d’anar a jugar. Ho mirarem per veure si la podem posar.

Els delegats de 6è també proposen de posar un petit cobert a la zona de les bicis perquè quan plogui no es mullin. Ara mateix no és possible perquè els diners que tenim els invertirem en altres coses.

Aprofitem també per recordar que no aparqueu patinets a la zona de bicis.

– Jocs de taula deixats pel pati després del menjador: Hi ha qui utilitza jocs de taula o la safata de colors després de dinar i després no ho recull. Si no ens en fem tots responsables, amb quatre dies us quedareu sense. Si veieu a algú que no ho recull, aviseu-lo si us plau, l’escola la cuidem entre tots.

  1. Donem als delegats i delegades de classe un full amb el calendari de les reunions de tot el curs. Apunteu-vos-ho a l’agenda si us plau per evitar que haguem d’anar perseguint-vos els dies de reunió. Gràcies!

Sense més temes a tractar, a les 11:30 h donem per finalitzada la reunió

Dimarts 9 d’octubre de 2018

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>