ACTA 2 DE L’ASSEMBLEA DE DELEGATS I DELEGADES

DIMARTS 6 DE NOVEMBRE DE 2018

MEMBRES ASSISTENTS:

Assisteixen:

Com a representants de l’alumnat:

PRIMER: Sira Mestres i Blai Eaton

SEGON: Berta Garcia i Asier Fuentes

TERCER: Txell Deltell i Ariadna Dichós (substitueix el Pol Isern)

QUART: Teresa Ortega i Marc Belmonte

CINQUÈ: Ángel Gavilán i Pau Van Gorkon

SISÈ: Clàudia Font i Oriol Ballester

Com a representants del professorat:

Olga Belmonte

Ignasi Torrens

ORDRE DEL DIA:

  1. Canvi en la propera data de la reunió de Delegats.
  2. Temes relacionats amb l’acta anterior.
  3. Propostes noves per part dels delegats/es de cada classe.
  4. Actes de delegats penjades a la web de l’Escola.

 DESENVOLUPAMENT

  1. Canvi en la propera data de la reunió de Delegats.

L’Olga no pot assistir a la propera reunió de delegats del dia 4 de desembre i la passem a l’11 de desembre.

  1. Temes relacionats amb l’acta anterior:

– Col·locar una tanca a la zona de les bicis: Així quedaria més clar que allà no hi hem d’anar a jugar. Ho hem mirat però ara mateix val uns diners que necessitem gastar en altres coses més urgents.

-Trobem a faltar la música per entrar a l’Escola al matí: El motiu que no sona la música és perquè hi havia tres altaveus espatllats però ja estan arreglats. Començarà 6è triant la música de la setmana. Demanem si us plau que li feu arribar a l’Olga la cançó escollida el divendres al matí com a màxim.

  1. Propostes noves per part dels delegats/es de cada classe:

– Abelles al bosquet: Heu detectat algunes abelles al bosquet. Si n’hi ha tantes que suposessin un risc i descobrim d’on surten, avisarem a l’Ajuntament perquè segueixin els passos per treure el seu niu i portar-lo a un altre lloc on no hi hagi nens i nenes que la campin.

– Matar formigues com un joc: El dret a la vida és tant per les persones com pels animals, per petits que siguin. A més, quan fem mal a algú ja deixa de ser un joc.

– Prioritats a la pista en l’estona del pati: Alguns nens de 4t es queixen que alguns nens de 6è hi ha dies que no els deixen jugar a la pista. Ha passat puntualment, quan la pista estava molt plena, però fins ara arribàveu a acords per solucionar-ho. Del contrari, haurem de revisar la normativa de pati ja que encara la tenim organitzada per cicles i no per colles. Fins l’any passat els de 4t podien jugar al terrat però ara ja no. En tornarem a parlar en la següent reunió de delegats per saber com està aquest tema.

– Els lavabos estan més nets: Us volem felicitar perquè després d’anys reben queixes per com de bruts teníem els lavabos de l’escola, avui un delegat de classe ens ha dit que actualment estan més nets. Gràcies a tots/es per fer-ho possible.

– Pàrquing de bicicletes i patinets: Recordem que cal aparcar cada vehicle al seu lloc. Si trobeu un vehicle mal aparcat, teniu el permís de treure’l i aparcar-lo amb cura al lloc que li correspon. 

  1. Actes de delegats penjades a la web de l’Escola.

Com a novetat d’aquest curs, penjarem totes les actes de delegats i delegades de classe a la web de l’escola, per si voleu llegir-les des d’aquí en les assemblees de classe i perquè les vostres famílies també estiguin al dia dels temes que anem tractant en cara reunió.

Sense més temes a tractar, a les 11:20 h donem per finalitzada la reunió

Dimarts 6 de novembre de 2018

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>