ACOMIADEM AL REI CARNESTOLTES

Els alumnes de l’escola ja han ballat, cantat i fet disbauxa durant la setmana del regnat d’en Carnestoltes.
Dimecres de Cendra vam celebrar el Judici Final representat pels alumnes de 6è i per acabar, els infants van ballar amb la seva disfressa. La temàtica va ser… Llegeix més»

SORTEIG DE LOTS DE LLIBRES


Els alumnes de sisè de l’escola hem iniciat el projecte del final de curs. Ens agradaria poder fer una sortida per acomiadar l’escolaritat a Les Vinyes i per això hem pensat a fer unes activitats per guanyar uns diners i decidir què farem.
Per començar… Llegeix més»

L’HORT DE TERCER

A cicle mitjà, l’aprenentatge a l’hort és tot un món per descobrir. Des de preparar la terra, fer la sembra, trasplantar el planter, tenir cura del creixement de les planes,  fins a recollir-ne el fruit… és una aventura!
Alhora ens permet conèixer el món vegetal: processos… Llegeix més»

OBRIM LES PORTES


Enguany la preinscripció serà entre el 15 i el 24 de març per l’educació infantil i primària. Des de l’escola hem organitzat unes jornades de portes obertes presencials per a les famílies de nova incorporació. Serà el dimecres 24 i el divendres 26 de… Llegeix més»

HANDBOL 6è

Els alumnes de 6è hem iniciat el trimestre aprenent un nou esport com és l’handbol, ens hem familiaritzat amb el material, hem practicat diferents tècniques de llançaments a porteria, passades, recepcions, estratègies d’atac i de defensa, posicions dels jugadors i les regles i conceptes bàsics… Llegeix més»

ESCOLES VERDES

Aquest matí la classe de primer ha fet una activitat relacionada amb el projecte de l’aigua. Entre tota la classe hem preparat la terra de les torretes del pati de la vinyeta per poder plantar diferents plantes amb flors de diferents colors i aromàtiques. Una… Llegeix més»

JUGAR PER APRENDRE

La classe  de la Font del Cuscó us presenta : 
Activitats que fem a la nostra classe  per gaudir i  millorar la comprensió en la lectura, en l’expressió escrita , en definitiva quan llegim   i aprenem tot jugant!

ACABEM EL PRIMER TRIMESTRE

Acabem el trimestre de la millor manera possible, amb una setmana farcida d’activitats relacionades amb la tradició a casa nostra. Els alumnes d’Infantil tenint cura del tió, cuidant-lo i alimentant-lo perquè el dilluns cagui força coses. Tots plegats, preparant les manualitats i guarniments de Nadal… Llegeix més»

LES VINYES AMB LA MARATÓ

Divendres 18 de desembre, a la tarda, vam celebrar La Fira de La Marató a l’escola. La previsió inicial era fer la Fira al pati de l’escola, una paradeta per cada curs, amb els treballs manuals que havien elaborat per classes i amb les bossetes… Llegeix més»

GUARDIOLES PER LA MARATÓ

Els nens i nenes de l’escola, juntament amb els infants de La Balena, hem col·laborat amb l’Ajuntament pintant aquestes guardioles tan vistoses per a recollir diners per a la Marató de TV3. Les guardioles es troben en diversos establiments del poble, i esperem que s’omplin… Llegeix més»

UNA CASTANYADA BEN DIFERENT

Som tots conscients que vivim un moment difícil a causa de la pandèmia actual. Per tant, l’escola necessita adaptar-se a aquesta situació. Els alumnes de sisè no ens volíem perdre l’oportunitat de celebrar la castanyada amb tota la resta de companys, diferent de com ho… Llegeix més»