Manipulant, descobrim

A les classes de P51 estem aprenent conceptes matemàtics i lingüístics de manera manipulativa i vivencial, amb activitats personalitzades al nivell maduratiu dels infants.

A les propostes matemàtiques treballem la comprensió dels nombres i  les seves formes de representació, així com les característiques i propietats de les figures geomètriques. Per fer-ho utilitzem, per una banda,  el material d’Innovamat, que ens permet manipula

r i descobrir i, per l’altre, les tauletes del centre, fent d’aquestes una eina d’aprenentatge.

A través dels racons de lliure circulació ens endinsem en procés de la lectoescriptura, l’expressió oral, el grafisme i el gust per la lectura. En aquests trobem propostes variades i obertes que podem anar fent de manera autònoma i autogestionada.

Totes les activitats que es presenten pretenen transformar l’aula i les relacions que es donen en ella per emocionar, estimular i motivar a l’alumnat. La possibilitat que els hi oferim de decidir en quines propostes volen participar, plantejar activitats obertes on ells i elles poden aprofundir segons el seu grau de competència, la creació d’activitats on la seva participació és activa tant a nivell manipulatiu com cognitiu…, permet als infants  ser el centre del seu propi procés d’aprenentatge, gaudint de l’experiència de descobrir a través del joc i l’experimentació.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>