SORTIDA AL CONGOST

El dijous dia 15 d’abril vam anar al congost a fer activitats com rugby, bàsquet, gimnàstica artística i volleyball. Per començar el dia, vam anar caminant al congost, vam anar tot 5è.

Quan vam arribar, vam esmorzar pel camí només els de 5è C. Primer vam fer gimnàstica artística: el que vam fer va ser escalfar, després els monitors van fer dos grups uns quants a una part i els altres a un altra part i allí vam saltar a les piscines d’escuma i fer tombarelles.

Després vam anar a fer rugby: vam practicar, el monitor era francès, després de practicar vam fer un partit, alguns no els va agradar fer el partit perquè eren pocs.

També vam anar al camp de volleyball per jugar a la sorra, l’Eduard ens va dir que era hora de dinar i després de dinar vam anar a fer bàsquet que el nostre professor era el monitor.

També aquell dia va passar una desgràcia unes quantes nenes van trencar la xarxa per jugar a volleyball i havien de pagar 150 euros però com que estaven plorant van pagar 5 euros cada una en total van pagar 15 euros, i així va ser la nostra excursió al congost.

 

Podeu veure les fotografies clicant aquí.

Zhangui, José, Simran i Hanaa

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>