JOCS FLORALS’21

Hola famílies,

El passat divendres 23 d’abril, dia de Sant Jordi, a l’escola, vam celebrar els jocs florals, en els quals van participar tots els i les alumnes. Entre totes les creacions literàries, el jurat va escollir tres premis per cada nivell. A educació infantil hi va participar tot el grup-classe i a primària, els participants van ser els grups de treball cooperatiu. Els que van obtenir un segon i un tercer premi van ser obsequiats amb un llibre i una rosa per l’aula. El primer premi, un llibre i una rosa per l’aula i una medalla per cada membre del grup guanyador. Va ser molt divertit participar en concurs i gaudir de la jornada.

Cliqueu sobre la foto per veure l’àlbum

 

SORTIDA A CAN PUIG

Aquest mes d’abril, aprofitant l’arribada de la primavera, els nens i nenes d’Educació Infantil vam anar d’excursió a Can Puig, Sant Salvador de Guardiola.

Teníem una missió: buscar follets al bosc. Primer no es deixaven veure gaire, però vam buscar on calia i al final els vam trobar! Vam poder veure el follet pintor, el fuster, l’entremeliat… Finalment, ens van deixar una polsera amagada per nosaltres!

Després de dinar, vam poder jugar amb el tipis d’indis i el vaixell pirata.

Si cliqueu la imatge veureu com ens ho vam passar. Va ser un dia esplèndid, ple d’emocions i aventures!

Repetirem segur!

COLÒNIES A MOIÀ

Els alumnes de 5è, 3r i 1r vam anar els dies 8 i 9 d’abril a Can Vilalta, a Moià, a passar una nit. Per començar, vam fer unes quantes activitats. L’activitat número 1 va ser sobre les constel·lacions, on vam fer un mapa estel·lar… Llegeix més»