L’AULA TARONJA SOM…

Els nens i nenes de l’aula taronja, som la classe de “La Bella desperta“.

Aquest any seguint la temàtica de l’escola sobre les dones hem escollit contes on la dona és la protagonista de la història. En aquest cas, un príncep va despertar a la Bella amb un petó. Però ara la Bella té un gran problema, no pot tornar a dormir-se. La solució arribarà de les mans dels nens i nenes del poble.

L’AULA GROGA SOM…

Els nens i nenes de l’aula groga, som la classe de la “La Blancaneu i els set polits“.

Aquest any seguint la temàtica de l’escola sobre les dones hem escollit contes on la dona és la protagonista de la història. En aquest cas, la nostra princesa no es pot casar amb un príncep qualsevol, s’ha de casar amb un que estigui a l’altura.

L’AULA LILA SOM…

Els nens i nenes de l’aula lila, som la classe de la “La princesa dels matalassos“.

Aquest any seguint la temàtica de l’escola sobre les dones hem escollit contes on la dona és la protagonista de la història. En aquest cas, la nostra princesa no es voldrà casar amb el princep i preferirà dedicar-se a la feina que més li agrada, curar mals d’esquena.

 

L’AULA BLAVA SOM…

Els nens i nenes de l’aula blava, som la classe de la “La rateta que llegia a l’escaleta“.

Aquest any seguint la temàtica de l’escola sobre les dones hem escollit contes on la dona és la protagonista de la història. En aquest cas, la nostra rateta no és tan presumida i prefereix gastar-se el dineret comprant llibres i contes.