Cantata “La Petita Puça”

El passat dia 9 de març els alumnes de Cicle Inicial vam participar, juntament amb les escoles Sant Ignasi i Bages, a la cantata “La Petita Puça” al Teatre Conservatori. Va ser una experiència molt bonica ja que vam cantar a l’escenari acompanyats de músics en directe i d’un director professional!! Tothom va sortir molt content del Teatre i amb ganes de tornar a escoltar totes les cançons de la cantata.

Us deixem unes quantes fotos de l’assaig i la representació i el text de presentació de la cantata.

 

“Per commemorar els actes del DIA INTERNACIONAL CONTRA LA VIOLÈNCIA ENVERS LES DONES l’Àrea de la Dona del Consell Comarcal del Bages ha organitzat la Cantata de la PETITA PUÇA.

El Conte de la Petita Puça ha estat creat expressament per l’ocasió per Ai Carai (a partir de la cançó “El valset de la petita puça” del grup La Tresca i la verdesca) i mostra els efectes de la discriminació de les nenes pel sol fet de ser nenes i com podem canviar aquesta situació.

La protagonista del nostre conte, la petita puça, és una artista de circ, li agrada la seva feina i és feliç. Però un dia les coses comencen a canviar, arriben al circ uns mags a qui no els agraden les nenes i que amb el seu menyspreu aconsegueixen que la puça estigui trista. Com podran els animals del circ canviar aquesta situació?”

 

Cantata "La Petita Puça"

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>