Visita Creu Roja Berguedà

El dimecres 18 d’abril ens va visitar la Maria Sifré, treballadora social del Programa per persones refugiades de Creu Roja Berguedà i ens va explicar tota la feina que s’està fent al Berguedà sobre aquest tema. Va ser una conversa molt interessant i vam poder resoldre dubtes i preguntar moltes coses sobre la complicada experiència d’aquestes persones que han hagut de fugir del seu país per diferents motius. La Maria ens va recordar que una persona refugiada és aquella que marxa del seu país perquè la seva vida corre perill, ja sigui per una situació de guerra o per una persecució per motius polítics, religiosos, ètnics o de gènere.

També vam aprofitar per fer el donatiu a la Creu Roja del Berguedà d’una part dels diners recollits el curs passat amb la venda de productes de la Cooperativa GiroKrak.

Des de l’escola volem donar les gràcies a tota la gent que treballa incansablement perquè la vida d’altres persones sigui una mica més agradable!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>