Taller sobre persones refugiades a 6è.

Aquest dilluns 5 de març algunes membres del grup SABER de Berguedà ens han vingut a fer un taller per entendre millor el drama de les persones refugiades. Per uns moments ens hem pogut posar a la pell d’una família Siriana d’Alep que ha hagut d’abandonar casa seva per culpa de la cruel guerra que afecta el seu país. A través d’un joc hem hagut d’analitzar la situació d’aquesta família i prendre decisions, a vegades, molt complicades. Alguns hem assolit l’objectiu d’arribar a Europa i altres ens hem quedat pel camí. Malauradament per les persones refugiades, la situació no és cap joc i en la majoria de casos l’objectiu és salvar la vida.

Des de la classe de 6è volem ajudar a fer visible el drama que passen aquestes persones i contribuir a forçar els governs perquè actuïn amb responsabilitat i compleixin els acords pactats. Cap persona és il·legal!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>