6è – RECONSTRUCCIÓ DE L’HORT ESCOLAR

Enguany, l’alumnat de 6è estem engegant el projecte de l’hort escolar. Tenim la gran sort de disposar d’un espai prou ampli en el que ja hi ha arbres, que farà uns 50 anys, va plantar en Josep Maria: una olivera, un nesprer, un llimoner , un cirerer i un pruner.

Aquest dies estem preparant l’espai, realitzant la neteja de brossa i herbes invasores, per adequar l’espai superior amb calaixos per fer planter d’hortalisses, i la part inferior, per determinar espais de planter de patates i tomàquets.

En tot aquest procés, tenim l’assessorament d’en Josep Maria, un expert en tot allò que fa referència a les plantes i arbres del nostre clima.

Hem descobert el terreny i tenim una terra molt airejada i preparada per poder gaudir del creixement de les hortalisses de temporada.

Actualment tenim en funcionament un calaix amb pastanagues, bledes, enciams, cols i alls i en breu plantarem altres verdures de temporada.

Us enllacem fotografies de l’activitat, perquè pugueu comprovar la il.lusió i les ganes que hi estem posant i mostrar-vos, una  mica la feina que anem fent cada dia.

Cliqueu sobre la imatge per veure’n més

Alumnat de 6è

5 comentaris

  1. Monica mare Bruno i Adrián Vargas

    Quan era petita, el pati de l’escola Dr.Trueta ja era preciós pels seus arbres i les seves flors. Amb l’hort també marcareu la diferència. Felicitats. Molt bona feina a tots.

  2. Maite( mare de l' Ariadna)

    És molt important tota la feina que esteu fent amb l’hort, apreneu a plantar i cultivar tot gaudint de la natura. Moltes gràcies per aquesta meravellosa iniciativa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>