1r – AMB ULLS DE… JANE GOODALL I JOAN BEAUCHAMP

DINS DE L’EIX TRANSVERSAL D’AQUEST CURS (“AMB ULLS DE DONA”), ELS NENS I LES NENES DE 1r, HEM TREBALLAT DUES DONES MOLT IMPORTANTS DE LA HISTÒRIA. LES DUES COMPARTEIXEN EL SEU AMOR PELS ANIMALS.

A 1rB HEM ESTUDIAT LA JANE GOODALL , QUE ENCARA AVUI ESTUDIA I LLUITA PER LA CONSERVACIÓ DELS XIMPANZÉS I DEL SEU HÀBITAT A L’ÀFRICA.

A 1rA HEM ESTUDIAT LA JOAN BEAUCHAMP QUE VA SER UNA IMPORTANT ZOÒLOGA I HERPETÒLOGA BRITÀNICA I LA PRIMERA DONA QUE ES VA PREOCUPAR EN INNOVAR L’ESTADA DELS RÈPTILS AL ZOO.

A PARTIR DE LES PREGUNTES QUE VAN SORGIR, EN DIFERENTS CONVERSES DE GRUP, ARREL DE DUBTES O DE LA CURIOSITAT DELS INFANTS, HEM INVESTIGAT MOLT I ARA SABEM TOT AIXÒ…

SI CLIQUEU SOBRE LA IMATGE I MIREU ELS VÍDEOS, PODREU APRENDRE MOLTES COSES D’AQUESTES DUES DONES, DE LES SEVES PASSIONS I DE LA FEINA TAN BONA QUE HAN FET I FAN.

AGRAIR PER ÚLTIM, LA IMPLICACIÓ DE LES FAMÍLIES EN AQUESTA BONICA TASCA D’ACOMPANYAMENT DELS INFANTS. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>