6è – Sortida a Sant Ramon

El passat dia 16 de novembre, dia de fortes baixades de temperatura, 6è de primària vàrem sortir a gaudir del nostre enton natural, del Montbaig, també conegut per la muntanya de Sant Ramon.
Prèviament, a l’aula, hem treballat un dossier amb activitats amb el glossari de paraules, graella amb imatges i característiques de la fauna i flora de l’entorn, acompanyat d’un text explicatiu introductori i històric.
Durant l’ascens, hem dibuixat i mesurat les alzines que fa 5 anys vam plantar després de fer un projecte originari de l’Antonio Sánchez, pare del Carlos, per la replantació dels arbres originaris del territori.
Durant el trajecte hem gaudit dels diferents miradors naturals, dels GR i les fites de distàncies.
Ja a l’ermita, el sol ha fet acte de presència i hem gaudit del mirador del litoral i la seva àrea metropolitana.
Repetirem segur l’experiència, perquè és important valorar l’entorn, conèixer-lo i gaudir-ne per ser conscients de la cura del nostre entorn més proper. Si cliqueu sobre la següent imatge, podreu veure’n més.

6è A i B

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>