ENGLISH – Eix transversal 2020-2021

Hi!

Amb aquest petit article us volem fer 5 cèntims sobre com hem treballat  l’eix transversal des de l’àrea d’anglès. Hem tingut en compte els 17 objectius que integren els SUSTAINABLE  DEVELOPMENT GOALS (els objectius de desenvolupament sostenible) tan importants per al futur del nostre planeta terra.

Amb cicle inicial, hem treballat 3 històries: “The very hungry caterpillar”, “City mouse, country mouse” i “There was an old lady who swallowed the sea”. Amb aquests 3 contes hem reflexionat sobre els hàbits alimentaris, què vol dir avui en dia viure a la ciutat i al camps i finalment hem parlat sobre la situació dels oceans.En les fotos podeu veure un moment on estàvem molt engrescats fent la nostra oruga famolenca.

Amb les nenes i nens de 3r i 4t, hem reflexionat sobre la importància del reciclatge i les conseqüències que té pel nostre planeta el fet de consumir excessivament i sense reciclar. 

I finalment amb l’alumnat de cicle superior, ens hem fet conscients de tot el que podem aportar individualment com a habitants del planeta terra. També hem reflexionat específicament sobre el concepte de gènere i sobre les conseqüències del canvi climàtic. 

Aquestes darreres fotos podeu veure el mural que hem fet amb l’alumnat de 5è i 6è. En les seves mans està el futur del nostre planeta. Esperem que amb aquest petit projecte haguem contribuït a prendre consciència sobre la seva fragilitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>