Tenim una nova web a l’escola de Tartareu. Aquí penjarem fotos de les excursions i escriurem les notícies que passin al nostre poble i a la nostra escola.

INFORMACIÓ REOBERTURA ESCOLES

Benvolgudes famílies,
El Departament d’Educació ha comunicat, aquesta setmana, el pla d’obertura de centres educatius en fase 2 de desescalada.
En aquest moments restem a l’espera d’instruccions més concretes per portar a terme aquest pla. Atès que no ha desaparegut l’estat d’alarma, no serà una tornada normal (ni… Llegeix més»

Preinscripció 2020-2021

Entre els dies 13 i 22 de maig, s’obre el període de preinscripció pels ensenyaments de segon cicle d’educació infantil, educació primària i educació secundària obligatòria (ESO).
Degut a les circumstàncies excepcionals que ens envolten, aquest any es prioritza la preinscripció per mitjans telemàtics. Per fer-ho, s’haurà d’omplir… Llegeix més»

Carnestoltes

Divendres, 21 vam fer la rua de carnestoltes. Vam anar disfressats del món de la pagesia. Les mares ens acompanyaven tocant la gralla i el timbal. Quan vam acabar la rua vam anar cap a l’escola a berenar xocolata desfeta amb coca.

Sant Nicolau

Els alumnes de Tartareu vam celebrar Sant Nicolau el dia 5 de desembre. Ens van donar molt de menjar i també molts diners.

Vam cantar les cançons de Sant Nicolau, i a la gent li va agradar molt.

Ens vam quedar a dinar a l’escola i vam menjar vermut i hamburgueses i a la tarda vam anar a  Avellanes.

Festa de Sant Miquel

Aquest cap de setmana ha estat la festa de Sant Miquel a Tartareu.  Hem anat a fer un dinar i ens ho vam passar molt bé. 
Per dinar vam menjar meló amb pernil de primer i carn de segon, i de postres un… Llegeix més»