APP EMAT PER INFANTIL I PRIMÀRIA

 

Teekman Books ens ofereix una aplicació gratuita dirigida a nens i nenes de les etapes d’Infantil i Primària. Aquesta, disposa de diferents jocs i nivells i és perfecta perquè els nostres alumnes es diverteixin a la vegada que aprenen i practiquen conceptes treballats a classe.

La nova versió de la app d’Emat és molt intuïtiva, d’aspecte divertit i senzill per a que els nens es diverteixin i gaudeixin aprenent matemàtiques.

Els “EMATIS” són els encarregats de guiar als nens per unes olimpiades plenes de jocs i esports diferents. El jugador ha de completar totes les pantalles i els nivells per a poder aconseguir totes les medalles i la gran copa final. Els nens gaudiran entrenant les seves habilitats matemàtiques acompanyats dels Ematis.

Us animem a fer servir aquesta eina a casa. Teniu l’App d’Entusiasmat disponible per a Android (podreu trobar-la a Google Play) i per a Ipad (a l’Apple Store). Aquesta aplicació no està disponible per a iPhone. A diferencia del curs passat no necessiteu codi per poder entrar.

 

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>