2N – UNA SETMANA PLENA DE DESCOBRIMENTS!

El nostre projecte sobre el Sistema Solar avança a tota potència! Les estrelles han aprofitat l’altra meitat dels planetes que van fer servir per a crear la porta, per a muntar un mural informatiu sobre els planetes que conformen el Sistema Solar. Després de tornar a fer la tècnica de l’esquitx per a crear el fons, han obtingut la informació necessària mitjançant un dictat de relleus. L’escriptor o escriptora no es podia moure de la cadira i els companys/es de grup, havien de dictar lletra per lletra o paraula per paraula. Un cop recopil·lada la informació, la hem comparat i hem vist com són de diferents els planetes entre ells en referència a la distancia del Sol, la seva composició, temperatura, temps en donar una volta sobre si mateix, etc.

Us deixem un vídeo sobre el procés:

La setmana no acaba aquí! Aquest dies hem aprés a utilitzar dos objectes: la calculadora i la brúixola! Amb la calculadora hem pogut experimentar, calcular lliurement i descobrir els impostors en unes sumes. Pel que fa a la brúixola hem recordat que existeixen 4 punts cardinals i els hem situat al Bosc de Ca n’Oriol juntament amb l’ajuda de la rosa dels vents. Al migdia, els hem situat a l’escola alhora que ens hem fixat en l’alçada del Sol: Al migdia, es troba més alt que pel matí! Ara, ja sabem que el Sol surt per l’Est i marxa per l’Oest. A més, hem creat un mapa acumulatiu on anirem incloent els diversos aspectes que anem descobrint sobre el nostre planeta Terra. Podeu veure unes fotografies fent clic en la següent imatge:

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>