COLONIES I5 I 2N

Durant el nostre viatge de tres dies i dues nits a la Casa de Colònies Alzina, a la Conca de Barberà, vam viure una experiència única i plena d’activitats enriquidores. El primer dia va començar amb l’emoció de buscar rastres d’animals al voltant de la casa, connectant-nos amb la natura que ens envoltava, fent la nostra pròpia cerca de tresors d’animals. A través d’un apassionant joc, vam descobrir els secrets dels habitants del bosc, identificant ocells i insectes amb l’entusiasme dels descobridors novells. Alhora, la importància de cuidar la natura va ser ressaltada mentre posaven menjar als ocells, fomentant la consciència ambiental.

La creativitat va florir quan van estampar imatges triades per ells a les samarretes, convertint-les en peces úniques i personalitzades. Les activitats manuals no van parar aquí; amb alegria van fer petjades amb fang, una experiència tàctil que va connectar-los amb la terra. Amb les mans enfarinades, van continuar les seves activitats , preparant magdalenes, tot gaudint de la cuina com a espai de creació i convivència.

A la nit, l’aventura no s’aturava; amb els llums brillants, van viure emocionants activitats nocturnes amb els lots, creant records inoblidables. La jornada va culminar amb una gimcana que va posar a prova la seva cooperació i astúcia, consolidant lligams d’amistat i aprenentatge. Així, a la Casa de Colònies Alzina, aquests tres dies van transcendir com una immersió completa en la natura i la diversió compartida, que recordarem amb alegria i afecte.

 

Durant

el nostre viatge de tres dies i dues nits a la Casa de Colònies Alzina, a la Conca de Barberà, vam viure una experiència única i plena d’activitats enriquidores. El primer dia va començar amb l’emoció de buscar rastres d’animals al voltant de la casa, connectant-nos amb la natura que ens envoltava, fent la nostra pròpia cerca de tresors d’animals. A través d’un apassionant joc, vam descobrir els secrets dels habitants del bosc, identificant ocells i insectes amb l’entusiasme dels descobridors novells. Alhora, la importància de cuidar la natura va ser ressaltada mentre posaven menjar als ocells, fomentant la consciència ambiental.

La creativitat va florir quan van estampar imatges triades per ells a les sa   marretes