1rB

FINS ARA!

Avui ha estat un dia especial. Ens hem acomiadat del curs per tornar-nos a veure el proper setembre. Hem fet festa grossa per celebrar la fi de curs: ens hem remullat jugant a jocs d’aigua i per postres ens hem menjat un gelat!

Però no patiu, això no és un adéu és un fins ara!

PASSEU UN BON ESTIU!

VISITA AL CIM D’ÀLIGUES

Per fi, hem pogut anar a fer un vol pel Cim d’Àligues a Sant Feliu de Codines!

De la mà de la Queralt hem après moltes coses sobre les aus rapinyaires, tant diürnes com nocturnes. I, abans de marxar cap a casa, ens hem acomiadat amb un espectacle fascinant: EL VOL LLIURE DE LES RAPINYAIRES!

“De vegades, quan aneu pel camp i us trobeu amb un ocell que arrenca la volada en sentir les vostres passes, ben segur que de primer cop escolteu un saltironet d’alegria pels dintres en veure allò tan delicat i tan fi que us ha fet espavilar els ulls…”  Josep Maria de Sagarra. “Els ocells amics”

FEM D’ARTISTES

A la nostra escola cada curs  “fem d’artistes”.  Voleu entrar i veure el Museu Concòrdia? Podeu clicar a sobre de la imatge i gaudir de la visita.

AVENTURES A CAN VANDRELL

Per fi, ja ha arribat la nostra primera sortida de tot el dia amb autocar d’aquest curs!

Hem viatjat fins la casa de colònies Can Vandrell.  No hem parat de viure aventures, des de tir amb arc al repte de tirar-se per les tirolines! I tot enmig de la natura! Es pot demanar més?

BUFACONTES

Els nens i nenes de 4rt B s’han esforçat molt per poder contar-nos una mà de contes. Fins i tot, han muntat l’escenari de les històries que ens han transmès!

MOLTES GRÀCIES NENES I NENS DE 4rt B!

CIRCUIT AL PARC DE CAN GAMBÚS

Quina sort, hem anat un altre cop en autocar! Aquesta vegada ens hem desplaçat al Parc de Can Gambús.  Quan hi hem arribat, hem fet grups per superar unes proves en equip. Ens ho hem passat molt bé, si no us ho creieu, mireu les fotos!

DESPERTEM EN BARRACÓ

Per encetar la Setmana Cultural, hem anat pels carrers de Sabadell en busca del Localeto, lloc on hi dormen els gegants de la Concòrdia. Les Taràntules ens hem encarregat de despertar en Barracó i l’hem invitat a venir a la nostra escola per estar-s’hi durant tota la Setmana Cultural.

Quan hem arribat al Localeto hem despertat  el Barracó al ritme de les gralles que hem construït amb l’ajuda dels geganters.

INAUGURACIÓ I CLOENDA DE LA SETMANA CULTURAL

Tota setmana cultural té un inici i un final.

Per començar, l’alcaldessa Marta Farrés i el regidor d’educació Manuel Salvador Robles van venir a inaugurar la Setmana Cultural.

I, per acabar, ens van venir a visitar Les Bruixes del Nord, Les Forques de Can Deu i Els Gegants de la Concòrdia per oferir-nos un espectacle mai vist!

UN PASSEIG PEL CENTRE DE SABADELL

Per conèixer bé la ciutat, res com anar-hi a fer un tomb. Les Taràntules hem visitat el centre de Sabadell per veure de prop alguns monuments i escultures representatius de la nostra ciutat. També hi hem vist edificis com  ara l’Ajuntament, el Mercat Central,  la Fundació Antiga Caixa Sabadell o el campanar de l’Església de Sant Fèlix que, per cert, hem tingut la sort de poder escoltar la campana quan tocava les hores.

A més a més, hem visitat el Museu de l’Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont. Si hi aneu, podreu aprendre i investigar sobre els fòssils; no us ho perdeu!

TREBALLEM L’EQUILIBRI

Estem treballant l’equilibri i els girs. Fem activitats molt divertides en els espais de joc que muntem. Podem decidir quin volem fer i anar canviant quan vulguem, però és molt important respectar el torn i el material. També hem d’intentar provar tots els espais, els que més ens agraden i els que més ens costen, per així anar superant les pors i els reptes.

ZUMBA A L’ESCOLA

Ens han vingut a fer una sessió de zumba a l’escola. Ens ho hem passat molt bé fent exercici tot ballant al ritme de la música. Si no us ho creieu, mireu, mireu…

CELEBREM SANT JORDI

Aquest Sant Jordi ens ho hem passat d’allò més bé!

El Drac ens ha visitat a l’escola, ens ha fet l’entrega de premis dels Jocs Florals i ens ha regalat llibres per a la classe!!!

A més a més, hem estat de sort, la Rosa Fité ens ha vingut a contar uns quants contes molt divertits i amb els que hem après a ser millors persones!

I, la cosa no s’acaba aquí, a la classe hem anat fent tot d’activitats relacionades amb el Sant Jordi: punts de llibre amb forma de drac, una rosa per regalar, titelles…

ELS NOSTRES ROBOTS

Tothom té diferents capacitats, simplement cal poder-les veure, sentir-les i valorar-les.

A casa, hem fet un robot al qual li hem donat unes quantes capacitats i habilitats.

Ens hem adonat que cap robot no és igual a un altre, però que alguns s’assemblen entre si i, fins i tot, n’hi ha que són semblants a nosaltres.

GRÀCIES MAMA, PAPA I GERMANS I GERMANES PER AJUDAR-NOS A FER ELS NOSTRES ROBOTS!!!

FEM TERANYINA

A qui no li agrada que li diguin el que té de positiu? A tothom li agrada, oi?

Doncs, a nosaltres, a més a més, també ens agrada dir les coses positives dels altres.

MIREU COM D’UNITS I UNIDES HEM QUEDAT AMB AQUESTA TERANYINA DE COLORS

CARNAVAL

Ha estat una setmana especial. Hem rebut la Carnestoltes!

El Dijous Gras, els nens i nenes de sisè ens van llegir el pregó amb el qual s’inaugura la celebració. I, tal i com mana el Rei Carnestoltes: “Al Carnaval tot s’hi val!”

Per tant, ens hem disfressat, hem jugat, hem cantat i hem ballat!

FEM EQUIP

Si ens comuniquem com cal, podem arribar a una acord i fer coses plegats per aconseguir un objectiu comú.

Aquí, ens podeu veure intentant posant-nos d’acord i organitzant-nos  abans de representar una situació concreta:

SOM LLEONS I LLEONES ESCAPANT DEL NOSTRE DOMADOR, PALLASSOS I TRAPEZISTES FENT ACROBÀCIES I MALABARS!!!

VOTACIONS SETMANA CULTURAL

Per escollir el tema de la Setmana Cultural d’aquest curs, la classe de les Taràntules hem votat per triar el projecte que ens agradaria treballar. Els temes a escollir eren:

  • Sabadell: la nostra ciutat.
  • L’aigua, font de vida.
  • La medicina.
  • Danses d’arreu del món.

Un cop hem votat, hem fet el recompte i el tema guanyador de la classe ha estat…. L’AIGUA , FONT DE VIDA

PRACTIQUEM

Ens agrada treballar plegats i practicar de valent, ja sigui amb números o amb lletres, per aprendre moltes coses noves!

 

PAISATGE D’HIVERN

Aprofitant que estem a l’hivern, hem pintat uns arbres ben nevats per decorar el nostre passadís. Vigileu que no us geleu!

S’APROPA EL NADAL

S’apropa el Nadal i la classe de les Taràntules ens estem preparant per rebre’l.

El Tió ha vingut a l’escola, l’hem buscat i ens ha cagat regals!

També ens ha visitat l’ambaixador dels tres Reis Mags d’Orient i li hem entregat la carta que hem escrit a la classe amb els nostres desitjos per l’any vinent.

I, amb molta il·lusió, hem fet i escrit una postal de Nadal per a un company o companya de classe. Hem anat a llençar les postals a la bústia perquè el carter o la cartera ens les porti a casa.

BON NADAL A TOTHOM!

Cliqueu a sobre de la imatge per veure totes les fotografies!

 

UN TOMB PEL BARRI

 Per conèixer el nostre entorn, estem descobrint allò que podem trobar en el barri on vivim. Per començar, hem anat a donar un tomb pel barri de l’escola. Hem caminat molt i hem pres moltes notes que ens ajudaran a saber moltes coses.