L’orgànica, al marró.

Benvolgudes famílies,

Us informem que, durant  els mesos d’abril i maig, l’Ajuntament de Sant Boi posa en marxa una campanya per tal fomentar la recollida selectiva de l’orgànica al municipi.

A Sant Boi estem estancats al voltant del 28 % de recollida selectiva, a la cua dels municipis metropolitans, i un dels residus més rellevants és, precisament, l’orgànica!

Per posar-ho fàcil, l’Ajuntament distribuirà un nou cubell airejat i un paquet de bosses compostables a cada domicili en punts informatius que aniran recorrent tota la ciutat.
 
La nostra escola col·labora en aquesta campanya i, per això, acollirà un dels punts informatius el 19 d’abril de 16.30 a 17,00 h. Tindreu l’oportunitat de recollir el kit de reciclatge de l’orgànica i preguntar  tots aquells dubtes que tingueu per fer una millor separació..

Us animem a venir a recollir el material i a començar, en cas que no ho estigueu fent, a separar els vostres residus. És la nostra responsabilitat!
 
Moltes gràcies!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>