Campanya de donació de Sang a Sant Boi

El Banc de Sang i Teixits de Catalunya, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat, organitza la Campanya de Donació de Sang els dies 19 i 20 d’abril a Can Massallera, en els horaris de 10.00 a 14.00 i de 17.00 a 21.00 hores.

Des del Departament de Salut Comunitària us fem a mans la informació de la campanya a fi i efecte que ens ajudeu a fer difusió de la mateixa entre els vostres usuaris, serveis, famílies, professionals i a través de les vostres xarxes i canals de comunicació.

Cal potenciar i enfortir aquesta actitud solidària que repercuteix positivament en benefici de totes i tots. Com a mostra d’aquest compromís, us faig saber que a Sant Boi, en les campanyes de gener, febrer i març hem recollit 395 donacions de sang i 66 de plasma. Ara bé, durant l’epidèmia el 20% de les transfusions han anat adreçades a malalts de la COVID_19; així doncs, la necessitat de sang i plasma s’ha incrementat considerablement.

És molt important ressaltar que cal reservar hora per donar sang a www.donarsang.gencat.cat

SORTIDA A LA GRANJA P4

El passat dijous dia 18 de març els superherois i superheroïnes van fer una sortida a la Granja Canpidelaserra.

El Sebas i l´Helena ens van explicar moltes coses sobre els animals de la granja i a més a més vam poder tocar-los, donar de menjar…

També vam pujar en un carro i vam fer un passeig molt divertit, i a més a més vam buscar un petit tresor al bosc…

Va ser un dia molt especial i vam gaudir molt!!

Aquí teniu l’enllaç per a veure totes les fotos i videos que vam fer: https://photos.app.goo.gl/fuXBRNqxyiAJLnjRA