Muntem una cuineta

Durant la primera setmana de curs l’alumnat de 6è ens vam encarregar del muntatge d’una cuineta per un dels racons de joc simbòlic d’infantil.
Primer, ens vam trobar els fulls d’instruccions barrejats i vam haver de resoldre unes operacions combinades per ordenar-les.
Finalment, vam anar seguint les instruccions i vam convidar l’alumnat de P5 a veure el procés de construcció i algunes de les peces que havíem d’utilitzar. Els va agradar tant veure que tindrien una cuineta nova que llavors tot el dia ens preguntaven si ja estàvem! Com en tota bona construcció, ens van sobrar un parell de claus que no sabem si eren necessaris o hi eren de més… Ja ho descobrirem!

EL NOSTRE PETIT HORT, QUIN TRESOR !!

A partir del segon trimestre hem tingut cura de l’hort: plantant, regant, traient males herbes i cargols, fent rètols… i amb l’ajuda de l’aire i el sol, el nostre hort va donant els seus fruits. Tal com sabeu, tastem sovint les maduixes, mmmm… per cert, boníííííssimes; ja hem collit els enciams i aviat podrem arrencar els alls tendres. La menta va creixent i el julivert també. Hem de tenir paciència i esperar. Que divertit ens ho passem!!