SETEMBRE… COMENCEM!

Hola famílies de tercer,

ara ja portem tres setmanes d’escola, com passa el temps! I sembla que va ser ahir quan entràvem per primer cop a la nova aula, pujant al pis de dalt (ja!) amb les motxilles plenes.

Els primers dies suposen un retrobament dins de la comunitat educativa de l’escola, són dies on alumnat, professorat, pares, mares… ens tornem a veure després de molts dies de descans.

Són dies on es mesclen moltes emocions i sentiments: alegria, il·lusió, felicitat, amor, excitació, nerviosisme,… i on tots i totes ens desitgem els millors pensaments vers el curs que està a punt de començar.

Una de les activitats que vam fer va ser visualitzar el conte titulat “El punt” de l’escriptor i il·lustrador Peter H. Reynolds, i a partir d’aquest, vam explorar la pròpia creativitat i imaginació en relació amb els nostres pensaments i desitjos en els primers dies d’escola.

I així ens va quedar:

La unió de tots els punts és el conjunt: L’ESCOLA, on tots i totes tenim cabuda i un lloc per sentir i poder expressar.
Esperem impacients els vostres punts, pares i mares, amb els desitjos per als vostres fills i filles per aquest curs!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>