LA CARTA

Els alumnes de tercer hem treballat la carta. Hem après les parts que té. Si voleu fer una bona carta no podeu oblidar-vos de la data i el lloc, la salutació, el cos de la carta, el comiat, la signatura i la postdata.

Després de fer un sorteig per saber a quin company/a de classe havíem d’escriure una carta,  vam fer el més difícil: intentar guardar el secret.

Primer, vam fer una llista de tot el que volíem explicar o preguntar. A continuació, vam escriure un esborrany i després de revisar-lo curosament, vam agafar un full de color i vam escriure la carta amb bolígraf i la vam decorar amb dibuixos.

També vam preparar el sobre, amb l’adreça del company/a, el remitent i vam enganxar el segell. Era la primera vegada per alguns de nosaltres!

Finalment, va arribar el dia més esperat. Vam anar a tirar les cartes a la bústia que hi ha al costat de l’Ajuntament. I quina va ser la nostra sorpresa, que de camí, ens vam trobar al carter del poble, l’Enric. Ens va explicar que poca gent escriu cartes i que estava content que n’escrivíssim una.

Ens ha agradat molt rebre la carta a casa. Alguns de nosaltres segur que ho repetirem! 🙂 

Alumnes de tercer

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>