Sortida CM i CS

El dia 2 de desembre de 2016 vam anar al Barcelonès i al Baix Llobregat.

Nosaltres, els de 6è (dic així perquè sino, els hauria de dir a tots i costaria massa),vam fer els díptics, és a dir, aquells llibrets tan “monos”(o no tant) que us fiquem la informació i tot això.

D’acord, anem al gra (per si no sabeu el que no vol dir, és anar a l’ important), doncs, a l’ autobús vam xalar com no està dit       ( home és l’ últim any i… hem d’ aprofitar). Allí estava jo  a un autobús anant a Barcelona en cançons: “Candy”, “Sofia…

Primer vam anar al Museu de la Matemàtica i vam fer cúpules de Leonardo que, per cert,  és impressionant. Una estona desprès vam entrar al Museu que en realitat era un palau que hi han cosses interessants, igual que la botiga( per cert tot una mica careta…)

Al finalitzar vam anar a dinar a un parc però les xiques ens vam ficar a la gespa. Al parc hi havia un vaixell, un vaixellparc. Quan vam acabar vam tornar al vaixell perdó a l’autocar. Quin fart d’autocar!!!!!

El Museu de la Música em va agradar, però em va decebre una mica també no sé, m’esperava alguna cosa més.

Quan vam acabar a l’autobús i…

Al musical de Geronimo Stilton Com que no havia gastat, d’acord una xapa d’un euro, em vaig comprar una bossa de palometes, la petita.( com he dit una mica caret quatre euros!).

Van apagar la llum i plop em surt al costat Nerdiana la dolenta.

Us faré un petit resum:

Nerdiana rapta la seva germana i diu a Geronimo, perquè li portés els prodigis. Geronimo em va tocar la mà!!!!!!

La meva opinió és què m’ ha agradat un munt, perquè, i és una de les raons, he anat amb l’Anna. Quan vas amb ella et puja l ‘adrenalina.

En resum fantàstic, ja m’havia llegit el llibre.

Ai,ai,ai que se m’oblida una coseta( o dos):

Pobre conductor, em sembla malament que alguns(no diré noms) tirin coses. Durant el trajecte em vaig dedicar a ser detectiu i ja tinc el resultat ( crec). El conductor es va tornar tirant aire calent.

Ara sobre el musical, per mi la més maca era Nerdiana.

Laura

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>