La música que sona a l’escola

Des del començament d’aquest curs 2018-2019, la música ens està acompanyant en totes les entrades i sortides de l’escola i del pati.

De totes aquestes músiques que anem escoltant i aquelles que escoltarem al llarg del curs, en pejarem una fitxa amb informació en un nou espai dedicat a la música anomenat “La música que sona a l’escola”.

En aquestes fitxes podrem llegir els títols de les cançons o peces musicals, autors/es, compositors/es, nom de l’àlbum o disc de publicació, el seu any, l’estil i fotografía del/la intèrpret, grup, compositor/a o cantant.

Durant aquest més d’octubre estem escoltant una versió de la cançó francesa “Les Feuilles Mortes”, convertit amb el pas del temps en un dels estàndards de la música jazz més coneguts i versionats, “Autumn Leaves”. Aquesta és la versió que sona a la nostra escola.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>